Apraksts

Autore par savu grāmatu saka: “Tā nepretendē uz pilnību, bet grib sniegt visiem, kam tiešām interesē veselīga un pareiza barība, iespējamību lietot tādu ne tikai vasarā, kad visi zaļumi pārpilnam, kad visu ogu un augļu daudz, bet arī tad, kad šos dabīgos dzīvības avotus nav iespējams izmantot, tas ir, ziemā. Šīs tendences dēļ grāmatiņu “Veģetāriskie ēdieni un zaļbarības” varētu nosaukt par Latvijas veģetāriešu rokasgrāmatu ziemā.”
Ar šo izdevumu turpinām Latvijas kulinārā mantojuma apguvi un popularizēšanu. Grāmatā paturēta 1932. gada izdevuma struktūra un lielā mērā arī valodas īpatnības.
Ēdienu receptes dažam labam lasītājam sagādās pārsteigumu.
Ne katrs ir ēdis rozīņu un riekstu garozu ar pildījumu, kartupeļu klopsi ar kāpostiem, sīpolu pudiņu vai dzēris, piemēram, auzu pienu. Un ne katrs par garšvielu ir izmantojis ķerbeļus (suņuburkšķus).
Vēlam jums priecīgus un garšīgus atklājumus!

Iesaki draugiem