Apraksts

Noklausies fragmentu šeit!

Audiogrāmatā apkopoti latviešu tautas joki un anekdotes par skolu, asprātīgu valodu, attiecībām starp vecākiem un bērniem un kungiem un kalpiem. Lai arī anekdotes atspoguļo agrākus laikus, tās joprojām liek smieties. Audiogrāmata ir papildināta ar Agijas Stakas ilustrācijām.

Pirmajā daļā par skolu uzzināsiet, kā atbildēt uz dažādiem skolotāja jautājumiem. Vai zināt, kāpēc zivis ir mēmas?  No kurienes rodas lietus?

Otrajā daļā iekļautas anekdotes par asprātību. Vai zināt, ko nozīmē dalīties brālīgi? Vai lielāks prieks ir par desu vai pusdesu? 
Trešajā daļā anekdotes par bērnu un vecāku attiecībām. Ko darīt, ja pele iekrīt pienā? Vai vista pēc nokaušanas sāks dēt?
Ceturtajā daļā noskaidrosiet, kādas senāk bijušas kungu un kalpu attiecības. Kāda izskatās kumeļa ola? Kā salabot pulksteņa pendeli?

Klausieties šos jokus mājās, parkā vai automašīnā, jo viss, kas nepieciešams, ir viedtālrunis, planšetdators vai dators ar interneta pieslēgumu!

Lai saņemtu šo bezmaksas audiogrāmatu, reģistrējieties vai autorizējieties Zvaigzne ABC mājaslapā un klikšķiniet uz pogas "Pirkt"! Uz Jūsu e-pastu, kā arī Zvaigzne ABC reģistrētā lietotāja kontā sadaļā "Manas e-grāmatas" saņemsiet audiogrāmatas aktivizācijas kodu. Audiogrāmata paredzēta izmantošanai tiešsaistes platformā Māconis.

Sistēmas prasības
Datoriem: Apple Safari jaunākā un iepriekšējā versija; Google Chrome jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Mozilla Firefox jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Microsoft Edge jaunākā un iepriekšējā versija.
Planšetdatoriem un viedtālruņiem: Apple iOS jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versijas ar pārlūku Safari vai Google Chrome; Android jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versijas ar pārlūku Google Chrome; Windows jaunākā un iepriekšējā operētājsistēmas versija ar pārlūku Google Chrome. Ļoti maziem ekrāniem (mazākiem par 360px platumā) var būt problēmas ar pareizu satura attēlošanu.

Sīkdatnēm jābūt atļautām.

Iesaki draugiem