Apraksts

Noklausies fragmentu šeit!

Koko un Riko ir divi žurkulēni, kurus lieli un mazi lasītāji pazīst jau vairākus gadus gan drukāto grāmatu lappusēs, gan e-grāmatu ekrānos, gan pat no teātra skatuves notikumiem. Ir laiks uzzināt, ka Koko un Riko prot runāt arī autores Evijas Gulbes balsī!

Noklausieties asprātīgās un pamācošās pasaciņas! Šie ir stāsti ne tikai par piedzīvojumiem un nedarbiem, jokiem un asprātībām, kas pavada abu žurkulēnu ikdienu, bet arī par vērtīgām dzīves mācībām. Audiogrāmatu papildina sirsnīgās un mīlīgās ilustrācijas, kuru autore ir Linda Lošina.

Klausieties stāstus mājās, parkā vai automašīnā, jo viss, kas nepieciešams, ir viedtālrunis, planšetdators vai dators ar interneta pieslēgumu!

Audiogrāmata paredzēta izmantošanai tiešsaistes platformā Māconis.

Sistēmas prasības
Datoriem: Apple Safari jaunākā un iepriekšējā versija; Google Chrome jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Mozilla Firefox jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Microsoft Edge jaunākā un iepriekšējā versija.
Planšetdatoriem un viedtālruņiem: Apple iOS jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versijas ar pārlūku Safari vai Google Chrome; Android jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versijas ar pārlūku Google Chrome; Windows jaunākā un iepriekšējā operētājsistēmas versija ar pārlūku Google Chrome. Ļoti maziem ekrāniem (mazākiem par 360px platumā) var būt problēmas ar pareizu satura attēlošanu.

Sīkdatnēm jābūt atļautām.

Iesaki draugiem