Apraksts

Noklausies fragmentu šeit!

Vai zinājāt, ka rakstnieces Lauras Vinogradovas stāstu krājuma “Mežpasakas. Par Meža Susuri, skudrām, Vilceni un Pūces Bērnu” varoņi prot runāt pašas autores balsī? Noklausieties, kā drosmīgais mākslinieks Meža Susurs grāmatā atklāj lielu patiesību par NĒ sacīšanu un rosīgā skudru saime parāda, kā atklātība dara brīvu, bet Mazā Vilcene un ziņkārais Pūces Bērns pastāsta, kā savienot nesavienojamo, kā ticēt un panākt neiespējamo. Rakstniecei Laurai Vinogradovai kopā ar mākslinieci Ievu Ozolu izdevies ieburt arī audiogrāmatā pavisam īstu, dzīvu, svaigu un zaļu mežu. 

Klausieties stāstus mājās, parkā vai automašīnā, jo viss, kas nepieciešams, ir viedtālrunis, planšetdators vai dators ar interneta pieslēgumu!

Audiogrāmata paredzēta izmantošanai tiešsaistes platformā Māconis.

Sistēmas prasības
Datoriem: Apple Safari jaunākā un iepriekšējā versija; Google Chrome jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Mozilla Firefox jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Microsoft Edge jaunākā un iepriekšējā versija.
Planšetdatoriem un viedtālruņiem: Apple iOS jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versijas ar pārlūku Safari vai Google Chrome; Android jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versijas ar pārlūku Google Chrome; Windows jaunākā un iepriekšējā operētājsistēmas versija ar pārlūku Google Chrome. Ļoti maziem ekrāniem (mazākiem par 360px platumā) var būt problēmas ar pareizu satura attēlošanu.

Sīkdatnēm jābūt atļautām.

Iesaki draugiem