Apraksts

Mācoties tikai 15 minūtes dienā, jūs drīz vien spēsiet droši un pārliecināti runāt angliski un saprast angļu valodā teikto.
Grāmatu veido 12 tematiskās nodaļas, kas sadalītas piecās 15 minūšu ikdienas nodarbībās. Tikai 12 nedēļās būsiet apguvuši pilnu mācību kursu. Grāmatas beigās atradīsiet angļu ēdienkartes ceļvedi, kā arī latviešu–angļu un angļu–latviešu vārdnīcu.

Šīs grāmatas mācību materiāli ir papildināti ar audioierakstu, kas pieejams, izmantojot bezmaksas mobilo lietotni. 
Veiksmīgi izvēlētais ilustratīvais materiāls mācīšanos padara vieglu, interesantu un aizraujošu. Nekādu rakstu darbu un mājas uzdevumu! Lai pārbaudītu, ko esat iemācījies, ar vāka atloku aizklājiet vingrinājumu atbildes.

Šī grāmata jums palīdzēs īsā laikā apgūt valodas pamatus vai atsvaidzināt jau esošās angļu valodas zināšanas.

No angļu valodas tulkojusi Rita Ruduša.

 

Audio lietotne
Šīs grāmatas mācību materiāli ir papildināti ar audioierakstu, kas pieejams, izmantojot bezmaksas lietotni DK 15 Minute Language Course. Tā nodrošina iespēju klausīties ierakstā dzimtās valodas (attiecīgi angļu vai vācu valodas) lietotāja runāto. Šo lietotni var lejupielādēt planšetdatorā vai viedtālrunī no lietotņu krātuves Google Play vai App Store.
Minimālās sistēmas prasības planšetdatoriem un viedtālruņiem: Apple iOS jaunākā un četras iepriekšējās operētājsistēmas versijas; Android versijas, sākot no 4.4. versijas.
Ļoti maziem ekrāniem var būt problēmas ar pareizu satura attēlošanu. Sīkdatnēm jābūt atļautām, tāpat arī jāatļauj lietotnei piekļūt multivides saturam un veikt audioierakstu.

 

Iesaki draugiem