Apraksts

Psiholoģijai nav jābūt sarežģītai. Emociju kārtis ir balstītas uz kognitīvi biheiviorālās terapijas un apzinātības prakses principiem. Darbs ar kārtīm ir vienkāršs veids, kā noteikt un pētīt noskaņojumus un emocijas.
Uz katras kārts ir jautājumi, kas palīdzēs izpētīt un izprast savas emocijas, un afirmācija pozitīvai domāšanai. Ja vēlies tikt galā ar nepatīkamu noskaņojumu, prasmīgāk veidot attiecības, kļūt iejūtīgāks pret citu vajadzībām vai vienkārši efektīvāk komunicēt un ieklausīties apkārtējos, kārtis būs noderīgs palīgs. Tās iedrošinās gūt pārliecību par sevi, vairot emocionālo inteliģenci un spert soli pretī pozitīvām pārmaiņām.

Komplektā ir 42 emociju kārtis un lietojuma pamācība.
Kārtis piemērotas jebkuram vecumam - sākot ar astoņiem un beidzot ar astoņdesmit gadiem. Tās lieliski noder gan personiskiem, gan profesionāliem mērķiem.

Andrea Harna (Andrea Harrn, MA) ir psihoterapeite, hipnoterapeite, intuitīvā dziedniece un apzinātības un kognitīvi biheiviorālās terapijas eksperte, kas vada veiksmīgu praksi Austrumlondonā. Hārnas darbā apvienota Austrumu filozofija un Rietumu zinātne.

No angļu valodas tulkojusi Marta Ābele.

Iesaki draugiem