Apraksts

Lielisks palīgs ikvienam neatkarīgi no tā, vai esat veģetārietis vai vienkārši vēlaties dažādot savu uzturu, iekļaujot tajā vairāk augu valsts produktu un tā uzlabojot savu veselību

“Rokasgrāmata veģetārietim” ir unikāla pavārgrāmata – tajā ne vien piedāvātas daudzveidīgu un gardu ēdienu receptes, bet arī aplūkota uztura ietekme uz katru no organisma sistēmām. Uzzināsiet, kādi produkti palēnina novecošanu, pasargā no resnās zarnas vēža un stiprina imūnsistēmu, kādi pārtikas produkti īpaši ieteicami locītavu sāpju, kuņģa problēmu, sirds un asinsvadu slimību gadījumā, kādu labumu veselībai var dot dateles, rabarberi, puravi, šitakes, plēkšņu kvieši, saulespuķu sēklas, aļģes, sojas produkti un dažādi garšaugi.

Recepšu daļā atradīsiet lieliskas ēdienu receptes, kas apliecina – “garšīgs” un “veselīgs” iet roku rokā! Sviestmaižu pastas, salāti, zupas, sautējumi, sacepumi, graudaugu un makaronu ēdieni, dzērieni, deserti, salātu mērces – šis bagātīgais recepšu klāsts apliecina, ka veģetārs uzturs nebūt nenozīmē salātu lapas un ūdeni. Daudzās receptēs piedāvāts arī variants vegāniem.

Peta Krokere ir garšaugu pazinēja un pavārgrāmatu autore, kas jau vairāk nekā 25 gadus raksta par garšaugu un dažādu produktu ietekmi uz veselību. Par savām pavārgrāmatām un garšaugu grāmatām viņa ir saņēmusi vairākas balvas.

Iesaki draugiem