Apraksts

Grāmatā Indiešu veģetārie ēdieni apkopotas 80 ēdienu receptes. Tajā uzzināsiet, kā no Latvijā pieejamiem produktiem pagatavot indiešu veģetāros ēdienus: zupas, čatnijus, maizi, rīsus, saldos ēdienus u.c. Lai pagatavotu šos ēdienus, nav jābūt pavārmākslas virtuozam vai ar īpašām priekšzināšanām indiešu virtuvē. Indiešu ēdienus var viegli un ātri pagatavot, bet tie ir tiešām brīnumgardi!
Grāmatas autors ir indiešu pavārs Hemangs Vjāss. Viņš Latvijā dzīvo tikai gadu, bet jau ir iemācījies pagatavot autentiskus savas dzimtās zemes ēdienus no šeit pieejamiem produktiem un garšvielām. Nogaršojiet arī jūs!

Iesaki draugiem