Apraksts

Kas dzen lordu Glenervenu un viņa draugus apkārt pasaulei? Viss sākas ar haizivs vēderā atrastu pudeli, kurā ielikta vēstule. Skaidrs – kāds steidzami jāglābj! Kur meklēt nelaimīgo kapteini Grantu? Vai kapteiņa bērni reiz sastaps tēvu? Kā ceļiniekiem izdosies pārvarēt visus šķēršļus? Vai iespējams stāties pretim vētrai un plūdiem, tveicei un salam, zemestrīcei un vulkāna izvirdumam, plēsīgiem zvēriem un ļauniem cilvēkiem?
Ceļo kopā ar jahtas “Dunkans” komandu un uzzini atbildes! Izbaudi aizraujošas dēkas, romantiskus piedzīvojumus, sirds drebēšanu un laimīgas izglābšanās līksmi!
Franču rakstnieks Žils Verns (1828–1905) pats nekad nav bijis nevienā ceļojumā. Kā gan viņš spējis tik spilgti, sīki un ticami attēlot vistālākās mūsu Zemeslodes vietas? Rakstnieks ļoti labi pārzinājis ģeogrāfiju, vēsturi, fiziku, matemātiku, valodas un citas jomas. Liekot kopā zināšanas, iztēli un dotības, autoram izdevies radīt grāmatas, kuras lasa visā pasaulē. Arī „Kapteiņa Granta bērni” ir šāds darbs – ne velti par romāna varoņu piedzīvojumiem vairākas filmu kompānijas uzņēmušas seriālus, kas rādīti arī Latvijā.

Iesaki draugiem