Apraksts

Komplektā 50 emociju kārtis un lietošanas pamācība.

Izprotot sarežģītās emocijas un uzvedības modeļus, var sevi dziedināt, darīt laimīgu un gūt iekšēju mieru.

Kārtis vienkārši un saprotami rāda, kā tikt galā ar psiholoģiskām problēmām, kā arī palīdz vairot emocionālo inteliģenci.

Kāršu komplekts "emociju kārtis. sarežģītās emocijas" veidots, balstoties uz apzinātības, kognitīvi biheiviorālās terapijas un pozitīvās psiholoģijas principiem. Noņemot psiholoģijai un garīgās veselības problēmām noslēpumainības plīvuru, kārtis vienkārši un saprotami palīdz noteikt un izpētīt sajūtas, noskaņojumus un emocijas.

Uzreiz pēc izdošanas pirmais emociju kāršu komplekts guva plašu atzinību un kļuva par bestselleru, tādēļ tika radīts jauns komplekts ar 50 kārtīm, kas palīdz izzināt sarežģītākas emocijas un uzvedības modeļus. Darbojoties ar kārtīm, var uzzināt, kā tikt galā ar psiholoģiskām problēmām un sarežģījumiem personiskās attiecībās un darbā, kā arī gūt jaunas atziņas un padomus veiksmīgai un līdzsvarotai dzīvei. Uz katras kārts ir jautājumi sevis izzināšanai un afirmācijas, kas rosina pozitīvu domāšanu. Kārtis var izmantot gan individuāli, gan profesionāliem nolūkiem.

Izmantojot kārtis, atradīsi atbildes uz dzīves sarežģītākajiem jautājumiem.

Andrea Harna (Andrea Harrn, MA) ir psihoterapeite, hipnoterapeite, intuitīvā dziedniece un apzinātības un kognitīvi biheiviorālās terapijas eksperte, kas vada veiksmīgu praksi Austrumlondonā. Harnas darbā apvienota Austrumu filozofija un Rietumu zinātne.
Vairāk par kārtīm interneta vietnē www.themoodcards.com

Iesaki draugiem