Apraksts

ĪPAŠS JŪTĪGUMS IR DĀVANA, NEVIS PERSONĪBAS DEFEKTS

Ir emocionāli robusti, sabiedriski un enerģiski cilvēki, kam patīk dinamiska darba vide un atvērtā plānojuma birojs. Taču ir arī tādi, kuri kā ar īpašām antenām pastiprināti uztver gan ārējos apstākļus, gan citu cilvēku noskaņojumu. Nereti šie cilvēki kā zobu sāpes pacieš radinieku jubilejas un viņus var izsist no sliedēm kāda pavirši izteikta piezīme.
Tie ir īpaši jūtīgi cilvēki, un tieši viņiem ir sarakstīta šī grāmata.
Kā uzsver grāmatas autore psihoterapeite Ilse Sanda, šie cilvēki nebūt nav vāji vai pustraki. Būt īpaši jūtīgam – tas ir gan ierobežojums, gan iespēja. Iepazīt un iemīlēt sevi, apzināties īpašo jūtīgumu kā dāvanu, nevis trūkumu, un rast drosmi būt tam, kas esi, bez maskām un izlikšanās – uz to aicina šī grāmata. Te atradīsiet arī testu jūtīguma noteikšanai un konkrētus ieteikumus, kā sadzīvot ar savu īpašo jūtīgumu dažādās dzīves jomās.

Grāmata noderēs ne vien īpaši jūtīgiem cilvēkiem, bet arī psihoterapeitiem, īpašu jūtīgu cilvēku draugiem, darba devējiem un ģimenes locekļiem.
Ilse Sanda ir dāņu autore un psihoterapeite, kas strādā ar īpaši jūtīgiem cilvēkiem. Arī viņa pati ir īpaši jūtīga, tādēļ raksta gan par savu, gan par savu klientu pieredzi. Dānijā un Zviedrijā grāmata “Mīli sevi!” ir kļuvusi par bestselleru, un 2016. gadā tā iznāks vēl vismaz 10 valodās.

Iesaki draugiem