Raidījums "Dzīvīte", 2013. gada 23. maijs

2013-05-24

Raidījumā viesojas sertificēts hipno-psihoterapeits Edgars Skrodelis.

Edgars Skrodelis ir latviski ierunājis abus Pola Makennas hipnozes diskus. Sarunā ar Andri Buli   Edgars atklāj, kā stradā hipnoze un kā ar hipnozes palīdzību var mainīt dzīvi.

Pols Makenna ir slavenākais britu hipnotizētājs un populārzinātnisko bestselleru autors: pēdējo 3 gadu laikā ir pārdoti 3 miljoni Pola Makennas grāmatu. Viņa TV šovus ir noskatījušies un seminārus apmeklējuši simtiem miljonu cilvēku 42 valstīs visā pasaulē.

Grāmata “Maini savu dzīvi 7 dienās” iepazīstina ar Pola Makennas izveidoto unikālo personiskās transformācijas metodi. Ar tās palīdzību ikkatrs var apgūt veiksminieka domāšanas principus un dot savai dzīvei jaunu – sekmīgāku virzienu. Viņš pastāvīgi pārsteidz savu auditoriju, lasītājus un klientus, parādot, kā nelielas izmaiņas cilvēka dzīvē var dot lielus rezultātus.

 Edgars Skrodelis  par grāmatu "Maini savu dzīvi 7 dienās" saka tā:

Tā ir viena no reālistiskākajām “self-help” grāmatām. Tajā piedāvātie paņēmieni patiešām darbojas un ir pārbaudīti. Pols Makenna neliek lasītājiem iedziļināties pagātnē, meklējot problēmu cēloņus, bet gan paskaidro, kā, katru dienu izmainot kādu šķietami nenozīmīgu ieradumu vai rīcību, panākt ļoti lielas un jūtamas pārvērtības. Grāmata motivē izrauties no ieradumu rutīnas un uzlabot savu dzīvi, izmantojot tādas īpaši iedarbīgas tehnikas kā pašhipnoze un NLP.

Grāmata "Atmet smēķēšanu šodien, nepieņemoties svarā" palīdzēs ikvienam, kas ir nolēmis atbrīvoties no šī kaitinošā un neveselīgā ieraduma un cigarešu vietā turpmāk baudīt brīvības garšu.

Ar grāmatu jaunumiem iepazīstina Apgāda Zvaigzne ABC valdes priekšsēdētāja Vija Kilbloka.

Iesaki draugiem