Apraksts

""Maini savu dzīvi 7 dienās" ir viena no reālistiskākajām "self-help" grāmatām. Tajā piedāvātie paņēmieni patiešām darbojas un ir pārbaudīti. Pols Makenna neliek lasītājiem iedziļināties pagātnē,meklējot problēmu cēloņus, bet gan paskaidro, kā, katru dienu izmainot kādu šķietami nenozīmīgu ieradumu vai rīcību, panākt ļoti lielas un jūtamas pārvērtības. "Maini savu dzīvi 7 dienās" motivē izrauties no ieradumu rutīnas un uzlabot savu dzīvi, izmantojot tādas īpaši iedarbīgas tehnikas kā pašhipnoze un NLP". (Edgars Skrodelis www.hipnoze.lv)

Grāmata "Maini savu dzīvi 7 dienās" iepazīstina ar pasaulslavenā britu hipnotizētāja un bestselleru autora Pola Makennas izveidoto unikālo personiskās transformācijas metodi. Ar tās palīdzību ikkatrs var apgūt veiksminieka domāšanas principus un dot savai dzīvei jaunu - sekmīgāku virzienu.

Grāmatai pievienots arī CD ar spēcīgu prāta programmēšanas hipnozi un pozitīviem apgalvojumiem. Hipnoze palīdz sagatavot smadzenes vērtīgajai informācijai, ko piedāvā Pols Makenna.

Tas arī viss, kas nepieciešams, lai gūtu panākumus!


Pēdējos divdesmit gados Pols Makenna miljoniem cilvēku ir palīdzējis kļūt slaidiem, vairot pašapziņu, atmest smēķēšanu, pārvarēt bezmiegu un samazināt stresu. Viņš ir slavenākais britu hipnotizētājs un populārzinātnisko bestselleru autors: pēdējo 3 gadu laikā ir pārdoti 3 miljoni Pola Makennas grāmatu. Viņa TV šovus ir noskatījušies un seminārus apmeklējuši simtiem miljonu cilvēku 42 valstīs visā pasaulē.

Savu unikālo personiskās transformācijas metodi Pols Makenna ir izmantojis, strādājot ar Holivudas filmu zvaigznēm, olimpisko zelta medaļu ieguvējiem, rokzvaigznēm, veiksmīgiem uzņēmējiem un pat karaliskās ģimenes locekļiem.

Viņš pastāvīgi pārsteidz savu auditoriju, lasītājus un klientus, parādot, kā nelielas izmaiņas cilvēka dzīvē var dot lielus rezultātus.

Tulkotājs: Daina Grūbe.

Iesaki draugiem