E-grāmatu TOP 10, 2015. gada decembris

2016-01-05

Lasītāju iecienītākās e-grāmatas Zvaigznes mājaslapā, abonēšanas vietnē Fabula un Apple iBooks veikalā.

Ir daži darbi, kurus nav iespējams paveikt līdz gada beigām, lai arī ļoti gribētos. Visā svētku steigā kāda zeķe paliek nesalāpīta, kāda grāmata neizlasīta un kleita neuzšūta. Tikpat neizbēgami ir vēl 2015. gadā paspēt iepazīstināt jūs ar decembra populārākajām e-grāmatām. Jaunā gadā ar svaigu un mundru prātu var tās visas izvērtēt.

2015. gada pēdējā mēneša populārākā e-grāmata bijusi Jū Nesbē “Policija” . Jo kuram gan vienaldzīgs Harijs Hols? Un varam pačukstēt, lai arī šī ir noslēdzošā e-grāmata sērijā par izmeklētāju Holu, tā nebūt nav pēdējā!

Jū Nesbē cieši uz pēdām min Džeimss Osvalds ar sērijas par izmeklētāju Maklīnu pirmo e-grāmatu “Dabiskā nāvē” . Ja nu kriminālromāni liek jūsu sirdij pukstēt straujāk un rokai ātrāk pāršķirt lappusi, nevilcinieties un izlasiet šo e-grāmatu!

Mēs vēlam saviem bērniem vislabāko. Laikam tieši tāpēc trešajā vietā ierindojas Džīnas Fordas e-grāmata “Apmierināta mazuļa dienas ritms” , kas uzlabo gan paša mazuļa, gan arī vecāku dzīvi.

Otrā kārta. Elite. Palikušas tikai sešas pretendentes uz prinča sirdi un kroni. Ja esat lasījuši pirmo daļu “Atlase”, tad jūs noteikti interesēs uzzināt, kas notiek tālāk – Kīras Kesas romāns jauniešiem “Prinča līgava. Elite” .

Pavisam jaunā Lizas Fenvikas e-grāmata “Nams Kornvolā” jau iekļuvis topa piektajā vietā. Rozamundes Pilčeres romānu cienītājiem noteikti patiks.

Romāns, kurā ir viss, kam ir jābūt labā romānā, – dzimtas noslēpumi, mīlestība, draudzība, spēcīgi raksturi, brīnišķīgi apraksti, vēsturiski fakti, uzticība, nodevība un kaisle. Varbūt sākt jauno gadu ar Viktorijas Hislopas e-grāmatu “Sala” ?

Keitas Atkinsones e-grāmata “Dzīve pēc dzīves” risina jautājumus, par kuriem cilvēki bieži vien mēdz aizdomāties, – kā būtu, ja mēs spētu labot savas kļūdas un nodzīvot dzīvi vairākkārt?

Sillas un Rolfa Berjlindu triloģijas pēdējā daļa “Melnā rītausma” ir lieliski piemērots tumšajiem ziemas rītiem un vakariem. Jāpaspēj izlasīt, pirms kļūst gaišāks!

Īstena parīziete šķiet kā ar burvju oreolu apvīta sieviete, kuru var apbrīnot, bet tikai pa gabalu. Pieskaroties tā varēt izgaist. Tomēr četras sirdī, ārienē, uzvedībā un visādi citādi īstenas parīzietes atklāj “Kā būt parīzietei vienmēr un visur” . E-grāmata, kurā apkopoti padomi un atziņas par dažādām dzīves sfērām.

Un šo decembra topu noslēdz amizantā Osas Helbergas e-grāmata “Sonjas pēdējā vēlēšanās” . Sirsnīga, jautra, patiesa, komiska – gan smiekli, gan asaras garantētas!

Tā kā mūsu e-grāmatas pieejamas arī Apple iBooks, tad varam paziņot, ka decembrī populārākā bijusi Jū Nesbē e-grāmata “Policija”, tai seko Viktorijas Hislopas “Sala” un trešo vietu ieņem Jū Nesbē “Spoks”.

Abonēšanas vietnē Fabula populārākā bijusi Jū Nesbē “Spoks”, otrajā vietā Jusi Adlera-Olsena “Lieta nr. 64” un trešā – Meivas Binčijas “Nedēļa viesu namā”.

E-grāmatas var iegādāties
www.zvaigzne.lv

Fabula.im

Apple iBooks

Novembra e-grāmatu TOP10 skaties šeit.

Iesaki draugiem