Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Vai māja spēj dziedēt salauztu sirdi?

Kad māksliniece Medija mantojumā saņem māju, viņa cer, ka tā sniegs nepieciešamo mierinājumu un remdēs sāpes par vīra zaudējumu. Abas ar pameitu viņas pārceļas uz Trevenenu skaistajā Kornvolā. Nams ir brīnišķīgs, tomēr tam nepieciešama atjaunošana. Medijas sapnis par mierīgu dzīvi laukos atšķiras no realitātes, ar kuru nākas saskarties, tomēr vietējo iedzīvotāju draudzīgais atbalsts palīdz pārvarēt grūtības. Atklājas pagātnes noslēpumi par dzimtas sievietēm, kuras šajā namā dzīvojušas agrāk, un Medija saprot, ka ar to nesaraujami saistīts arī viņas liktenis. Jaunajai sievietei jātiek galā gan ar seniem notikumiem, gan ar uzplaukstošas mīlestības jūtām...

Romantisks un aizraujošs romāns Rozamundes Pilčeres grāmatu cienītājiem.

Liza Fenvika (Liz Fenwick), amerikāņu rakstniece, vairāku romānu autore, jau bērnībā sapratusi, ka grāmatas ir viņas labākie draugi. Studiju laikā, viesojoties Kornvolā, Liza Fenvika iemīlējusi skaisto apkārtni un savos romānos gleznainajam Anglijas nostūrim veltījusi īpašu uzmanību. Informācija par rakstnieci: lizfenwick.com

No angļu valodas tulkojusi Ligita Lanceniece.


Lizas Fenvikas romāns “Nams Kornvolā” aizkustina līdz sirds dziļumiem. Tas ir stāsts par zaudējumu un tā pārvarēšanu, par mīlestības dziedinošo spēku, par cerībām un seniem noslēpumiem un draudzību, kas rodas visnegaidītākajā brīdī. To lasot, jūs raudāsiet un smiesieties vairākkārt.
Amazon.com

Romāns, kura varoņi kļūst par draugiem, radot vēlmi viņus sirsnīgi apskaut. Brīnišķīgi izstāstīts ģimenes stāsts par savstarpējām attiecībām, par ikdienas priekiem un raizēm.
Star Magazine

Romānam “Nams Kornvolā” ir visas nepieciešamās “sastāvdaļas” izklaidējošai grāmatai – sens nams ar noslēpumu, spoks, jūras ainava, liegs vējiņš, neliels ciemats, kurā visi zina visu par ikvienu, glīts tumšmatains vīrietis un... Lasiet paši!
Goodreads.com

Autores radītie tēli atdzīvojas grāmatas lappusēs. Gan atskabargainā pusaudze Hanna, gan skumjā Medija ir tēli, kuros viegli atpazīt sevi, un līdz ar to arī lasītājam tie kļūst tuvi un mīļi. Emocionāls, sirsnības un mīlestības piesātināts romāns, kas lasītāju pārceļ uz skaisto Kornvolas apkārtni.
Telegraph & Argus

Iesaki draugiem