Apraksts

Saltimbocca, gulašs, risoto, kišs un šokolādes muss – vai tiešām to visu spēj pagatavot tikai profesionāļi? Nebūt ne! Ja ir pareizais noskaņojums, darbarīki un prasmes, arī iesācējs virtuvē visu var viegli apgūt.
Šī lieliskā grāmata soli pa solim iepazīstinās jūs ar aizraujošo pavārmākslas pasauli gluži kā kulinārijas kursos. Tajā iekļautas vairāk nekā 75 receptes, sākot no iemīļotiem klasiskiem ēdieniem līdz moderniem un starptautiski atzītiem. Jebkurš atradīs kaut ko piemērotu savai gaumei un garšas izjūtai.
Katrs solis ir attēlots fotogrāfijā, lai jūs redzētu, kā viss jādara. Katrā nodaļā ir parādītas ēdiena gatavošanas pamattehnikas. Jūs no pašiem pamatiem apgūsiet nepieciešamos paņēmienus un prasmes, kā uzvārīt olu, pagatavot nūdeļu mīklu, novilkt miziņu tomātiem vai izcept labu steiku. Šo grāmatu papildina daudzpusīga informācija un neskaitāmi padomi un knifi, kurus sniedz pieredzējuši profesionāļi.

No vācu valodas tulkojusi Iveta Galēja

Iesaki draugiem