Apraksts

Vai vēlaties pārsteigt savus viesus ar saldumiem, kas garšo un izskatās kā profesionāļa meistardarbs? Varbūt esat nolēmis sāk jaunu dzīvi un atvērt konfekšu ražotni savā virtuvē? Vienalga, vai jums jau ir pieredze konfekšu gatavošanā un jūs tikai vēlaties atrast jaunas idejas un iedvesmu vai arī esat iesācējs un meklējat saprotami izskaidrotas konfekšu gatavošanas receptes, šajā grāmatā noteikti atradīsiet daudz interesanta.

– Konfekšu gatavošanas pamati – viss, kas jāzina par nepieciešamo aprīkojumu, izejvielām un saldumu pagatavošanas metodēm.
– Vairāk nekā 50 recepšu – trifeles, karameles, īrisi, zefīrs, marcipāns, cukura vērpetes, šokolādes bļodiņas un citi nepārspējami gardumi.
– Raksturīgāko problēmu apraksts – visbiežāk pieļautās kļūdas, gatavojot attiecīgās konfektes, un ieteicamie risinājumi.
– Saldumu noformēšanas noslēpumi – kā izmantot dekorēšanas pulveri, ēdamās zelta lapiņas, šokolādes dekoru nospiedumu lapas un kā pagatavot krāsainas konfekšu glazūras un izsmalcinātus cukura rotājumus.

Ņemiet šo grāmatu un dodieties uz virtuvi eksperimentēt!

Konfekšu gatavošana mājās ir maģisks process. Pat tagad, kad esmu to darījusi jau daudzus gadus, man joprojām šķiet pārsteidzoši, ka, vienkārši ieliekot katlā vairākas sastāvdaļas un tās karsējot, var izveidot mirdzošas ledenes uz kociņa un, samaisot saldo krējumu ar šokolādi, pagatavot mīkstas, gardas trifeles. Ja konfekšu gatavošana jums vēl pagaidām ir sveša, dažas metodes var šķist biedējoši sarežģītas, bet es varu apgalvot, ka ir ne tikai iespējams savas mājas virtuvē pagatavot skaistas un gardas konfektes, kas izskatās kā profesionāļa roku darbs, bet tas ir arī ārkārtīgi aizraujošs process.
(Elizabete La Bau)

Iesaki draugiem