Apraksts

Šī ir noderīga grāmata katram, kas vēlas radīt pats savus apģērbus un aksesuārus. Informācija grāmatā izkārtota tādā secībā, kādā tā būs nepieciešama, tamborējot izstrādājumu, – no pamācībām pareizas tamboradatas un dzijas izvēlei līdz norādēm par gatavā izstrādājuma kopšanu un uzglabāšanu.

Fotogrāfijās soli pa solim attēlots darba process, doti zīmējumi un precīzas instrukcijas, kas palīdzēs ne tikai īstenot ieceres, bet arī noderēs, lai atrisinātu kādu atsevišķu problēmu.

Grāmatā var uzzināt, kā izvēlēties dziju un aprēķināt darbam nepieciešamo dzijas daudzumu; kā pielāgot darba aprakstu konkrētam izmēram un papildināt izstrādājumu ar dekoratīvām apmalēm un apdarēm. Iepazīstoties ar aprakstiem un attēliem, iespējams apgūt dažādu stabiņu tamborēšanas tehniskos paņēmienus; iemācīties stabiņus kombinēt ar gaisa cilpiņām un veidot rūtiņu tamborējumus; uzzināt, kā tamborēt un kombinēt vēl citus dažādus tamborēšanas rakstus.

Grāmatā ir daudz ideju, kā padarīt savu tamborējumu īpašu, izrotājot to ar pērlītēm, dekoratīvām joslām un citiem rotājumiem.

Iesaki draugiem