Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Kas notika ar meiteni, kuru tu atstāji?

1916. gads, Francija
Sofijai Lefēvrai ir jāspēj nosargāt ģimeni, kamēr viņas mīļotais vīrs Eduārs karo frontē. Kad Sofija tiek norīkota apkalpot vācu virsniekus, kuri ik vakaru ierodas viņas viesnīcā, dzīve pārvēršas nežēlīgas spriedzes virpulī. Un brīdī, kad jaunieceltais komandants ierauga Eduāra gleznoto Sofijas portretu, dzimst bīstama kaislība, kas Sofijai liek pieņemt smagu lēmumu...

Gandrīz gadsimtu vēlāk Sofijas portrets atrodas Līvas Halstonas mājā. Un kāda nejauša tikšanās atklāj šīs gleznas patieso vērtību un trauksmaino pagātni.
Pagātni, kas grasās atgriezties, lai pilnībā izmainītu arī Līvas dzīvi.

Romānā “Meitene, kuru tu atstāji” divas jaunas sievietes, kuras šķir gadsimts, ir vienotas savā nolemtībā cīnīties par tiem, kurus mīl, lai kāda būtu cena...

Džodžo Moja (Jojo Moyes) ir britu rakstniece, vairāku romānu autore, kuras darbus atzinīgi novērtējuši gan literatūras kritiķi, gan lasītāji. Viņas grāmatas tulkotas, izdotas un kļuvušas populāras daudzās pasaules valstīs, un pēc romāna “Pirms atkal tiksimies” motīviem uzņemta kinofilma ar Emīliju Klārku un Semu Klaflinu galvenajās lomās.
Informācija par autori: www.jojomoyes.com

No angļu valodas tulkojusi Karīna Tillberga.


Šis romāns jūs iepriecinās. Kārtējais meistardarbs, kuru grāmatas “Pirms atkal tiksimies” fani vienkārši pielūgs!
Elle

Brīnišķīgi uzrakstīts un absolūti valdzinošs romāns... Tas aizņem prātu vēl ilgi pēc tam, kad aizšķirta pēdējā lappuse.
Daily Mail

Grāmata, kuru lasot ir jāsmejas un jāraud, un jūs nemanīsiet apkārt notiekošo, jo to nav iespējams pārtraukt lasīt.
Amazon.com

Džodžo Moja uzgleznojusi patiesi aizkustinošu gleznu, kurā atainots, kā mīlestība un pārliecība galu galā uzvar karu, pat ja neizdodas uzvarēt kaujā. Romāns “Meitene, kuru tu atstāji” ir īsts mākslas darbs.
Fabulous Magazine

Iesaki draugiem