Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Mana mīļā un vienīgā!
... Došos ceļā piektdienas vakarā, 19.15 no Pedingtonas stacijas ceturtā perona. Es būtu laimīgākais cilvēks pasaulē, ja Tev pietiktu drosmes braukt man līdzi.
Neaizmirsti, ka mana sirds un cerības ir Tavās rokās.
Tavs B.

 Vēstule, ko žurnāliste Elija atrod izdevniecības arhīvā, ir rakstīta pirms vairākiem gadu desmitiem – laikā, kad krietni vīri pelnīja naudu, sievas rīkoja smalkas viesības un laulības šķiršana bija tabu. Taču mīlestība likumus nepazīst... Aizliegtās jūtas, kas reiz vienoja dzīves nogurdinātu reportieri un augstāko aprindu skaistuli, pavisam citā gaismā atklāj mūsdienu tikumus – gan Elijas attiecības ar precētu vīrieti, gan viņa sūtīto īsziņu strupos tekstus.

“Pēdējā vēstule no mīļotā” ir apbrīnojami romantisks stāsts par zaudētu un atgūtu mīlestību.

Rakstniece un žurnāliste Džodžo Moja (Jojo Moyes; 1969) ir uzaugusi Londonā, bet patlaban ar vīru un trim bērniem dzīvo Austrumanglijā. Vairāki Dž. Mojas darbi ir tikuši nominēti prestižām balvām, tostarp romāns “ Foreign Fruit” 2003. gadā saņēmis Romantiskās literatūras autoru asociācijas balvu Gada romāns. Latviešu valodā jau ir publicēts Džodžo Mojas smeldzīgais mīlas stāsts “Es aiziešu pirms tevis”.

No angļu valodas tulkojusi Karīna Tillberga.


Džodžo Mojas prāts un asprātība bagātina romantiskās literatūras žanru. Jūs nespēsiet atrauties no šī brīnišķīgā romāna līdz pat rīta gaismai.
Saga
    
Neparasti aizkustinošs un labākajā nozīmē romantisks, emocijām piesātināts stāsts, kas aizrauj jau ar pirmo lappusi.
Woman
    
Dramatisks un ļoti romantisks stāsts par noklīdušām mīlestības vēstulēm, pārdzīvojumiem un cerības spēku. Šis neparasti aizkustinošais romāns vēsta par to, kā mīlestība, zaudējumi un daži vārdi spēj salauzt sirdi vai arī atmodināt jaunai dzīvei.
Marie Claire

Nav brīnums, ka Džodžo Moja ir tik populāra; viņai ir izdevies ienest ko jaunu mūžsenajā stāstā par mīlētājiem, kuri atgūst viens otru pēc daudziem gadiem, radīt patiesus, pievilcīgus tēlus un bez banālām klišejām ieviest kārtību pašas samezglotajos likteņos.
Good Reading

Šis apbrīnojami romantiskais stāsts noteikti iedvesmos jūs uzrakstīt kādus mīlestības vārdus.
Glamour

Romāna "Pēdējā vēstule no mīļotā" sižets un skaistā valoda ļauj pārcelties pilnīgi citā pasaulē. Tas saista gan ar rūpīgi izstrādātajiem tēliem un dzīvajiem dialogiem, gan meistarīgi uzburto 60. gadu vidi un patiesu tālaika laulības un attiecību attēlojumu.
Courier M

Iesaki draugiem