Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Viņu stāsts jūs aizkustinās.
Viņu veiktais ceļš jūs iedvesmos.
Jūs nekad neaizmirsīsiet viņu vārdus.

“Es gribu, lai jūs man un cita citai apsolāt, ka vienmēr rūpēsieties par savām māsām. Ka jūs vienmēr, lai notiek kas notikdams, stāvēsiet cita citai blakus. Vai saprotat?”

Kad Cibi, Magda un Livi bija mazas, viņas tētim apsolīja, ka jebkādos apstākļos allaž paliks kopā. Pēc vairākiem gadiem Livi, vien piecpadsmit gadus vecu, nacisti nosūta uz Aušvicu. Cibi, kurai tolaik ir deviņpadsmit, atceras par tētim doto solījumu un dodas Livi līdzi, apņēmusies māsu sargāt vai mirt reizē ar viņu. Abas kopā meitenes cīnās par izdzīvošanu neiedomājami nežēlīgos un grūtos apstākļos.

Septiņpadsmit gadus vecā māsa Magda paliek mājās ar mammu un vectēvu un no nacistu karavīriem slēpjas kaimiņu bēniņos vai mežā. Kādu laiku viņai izdodas paglābties, taču beigās arī viņa tiek sagūstīta un aizvesta uz nāves nometni.

Trīs māsas atkal satiekas Aušvicas–Birkenavas nometnē un, atceroties tēti, dod solījumu cita citai – viņas izdzīvos!

Hetere Morisa ir starptautiski atzīta rakstniece. Diena, kad viņa satika Lali Sokolovu, sava debijas romāna “Aušvicas tetovētājs” prototipu, mainīja abu dzīves. Grāmata pirmo reizi tika izdota 2018. gadā un kopš tā laika pārdota daudzos miljonos eksemplāru. Arī nākamais romāns “Cilkas ceļojums” kļuvis par pasaules bestselleru.
Vairāk informācijas: www.heathermorrisauthor.com

No angļu valodas tulkojusi Alda Vāczemniece.


Ļoti aizkustinošs un iedvesmojošs romāns par drosmi, mīlestības spēku un izdzīvošanu. Tā lielākā vērtība ir trīs māsu dzīvesstāsti un nesaraujamā saikne.
Daily Mail

Iesaki draugiem