Apraksts

Jo kaut kur kāds eņģelis klausās...

Bils ar ģimeni nesen ir pārcēlies uz citu dzīvesvietu. Jaunajā mājā naktīs dzirdami noslēpumaini trokšņi, tāpēc Bilam rādās biedējoši sapņi.
Par laimi, kāds viņu sargā...

Sirdi sildošs stāsts par to, kā tas, ko iepriekš neesam zinājuši, laika gaitā kļūst par visbrīnišķīgāko atklājumu. Grāmatu ir sarakstījuši slavenā rakstniece Lūsinda Railija un viņas dēls Harijs Vitekers.

Lūsinda Railija ir Īrijā dzimusi starptautiski atzīta rakstniece. Viņas darbi ir tulkoti trīsdesmit septiņās valodās un pārdoti vairāk nekā četrdesmit miljonos eksemplāru. Rakstniece saviem bērniem mēdza atgādināt, ka sargeņģelis viņus allaž vēro.

Harijs Vitekers ir atzinību ieguvis BBC radio programmu vadītājs un darbojas vienā no Lielbritānijas populārākajām improvizācijas teātra trupām. Harijs cer, ka šī sargeņģeļu grāmatu sērija, kuru viņš sarakstījis kopā ar savu mammu Lūsindu, spēs kaut nedaudz sasildīt lasītāju sirdis.

Džeina Reja ir bērnu grāmatu māksliniece, slavena ar izsmalcinātajiem un košajiem zīmējumiem. Viņa ilustrējusi vairāk nekā sešdesmit grāmatas un sešas reizes izvirzīta Keitas Grīnevejas balvai. Viņai ir piešķirts arī Smarties apbalvojums.

No angļu valodas tulkojusi Ligita Lanceniece.

Iesaki draugiem