Apraksts

Jo kaut kur kāds eņģelis klausās...

Jau rīt būs Ziemassvētki. Eglīte ir izrotāta, un dāvanas – iesaiņotas. Tomēr jūrā plosās spēcīga vētra, un tā neļauj Greisas tēta zvejas kuģītim atgriezties krastā.
Par laimi, kāds sadzird Greisas lūgšanas...

Šo sirdi sildošo stāstu par Ziemassvētku maģiju ir sarakstījuši slavenā rakstniece Lūsinda Railija un viņas dēls Harijs Vitekers.

Lūsinda Railija ir Īrijā dzimusi starptautiski atzīta rakstniece. Viņas darbi ir tulkoti trīsdesmit septiņās valodās un pārdoti vairāk nekā trīsdesmit miljonos eksemplāru. “Greisa un Ziemassvētku eņģelis” ir viņas pirmā grāmata bērniem.

Harijs Vitekers ir atzinību ieguvis BBC radio programmu vadītājs un darbojas vienā no slavenākajām Anglijas improvizācijas teātra trupām. Viņš un viņa mamma Lūsinda cer, ka šī sērija par sargeņģeļiem (kas ir Harija pirmpublicējums) spēs kaut nedaudz sasildīt lasītāju sirdis.

Džeina Reja ir pasaulē pazīstama bērnu grāmatu ilustratore, slavena ar saviem izsmalcinātajiem un košajiem zīmējumiem. Viņa ilustrējusi vairāk nekā sešdesmit grāmatas un sešas reizes izvirzīta Keitas Grīnevejas balvai. Viņa dzīvo Londonā.

No angļu valodas tulkojusi Ligita Lanceniece.

Iesaki draugiem