Apraksts

Leksija Vīkandere strādā nelielā reklāmas aģentūrā Stokholmā. Darbs viņai patīk, tomēr reizēm viņa sajūtas neiederīga. Turklāt šobrīd darbā valda juceklis. Aģentūru tikko pārņēmis jauns īpašnieks. Baumo, ka notiks štatu samazināšana. Piektdienas vakarā Leksija dodas uz bāru, lai noskalotu nedēļas laikā uzkrāto nemieru un tiktos ar paziņām. Taču tur viņa sastop lielisku slikto domu novērsēju izskatīga vīrieša personā, ar kuru labprāt paflirtē.

Ādams Nīlunds ir godprātīgs vīrietis, kurš neielaižas gadījuma sakaros. Viņš vienmēr radis koncentrēties uz darbu, bet sieviete uz bāra krēsla līdzās viņējam piesaista viņa interesi. Protams, tikai līdz brīdim, kad...

Pirmdienas rītā viņi atkal satiekas – Leksija un viņas jaunais boss Ādams.

Simona Ārnstede ir diplomēta psiholoģe un populāra zviedru rakstniece, kuras sarakstītās grāmatas ierindojas starp bestselleriem daudzās pasaules valstīs. Viņa raksta grāmatas sievietēm un par sievietēm, un viņas provokatīvie un drosmīgie romānu sižeti, līdz ar aizraujošajiem personāžiem bagātina strauji augošo skandināvu sieviešu literatūras žanru.

No zviedru valodas tulkojis Māris Tīts.

Iesaki draugiem