Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Pasaules bestsellera “Iemesli dzīvot tālāk” autors Mets Heigs

Mierīgs, laimīgs, sveiks un vesels. Vai 21. gadsimta satīklotais cilvēks tāds var būt?

Pasaule jauc mums prātu. Stress un trauksme pieaug. Drudžaini steidzīga planēta rada steidzīgi drudžainas dzīves. Informatīvā telpa rosina uztraukties par pilnīgi visu – sākot ar pasaules politiku un beidzot ar slavenību pēcpusēm. Mēs nepārtraukti komunicējam, taču jūtamies arvien vientuļāki. Vairākus gadus cietis no trauksmes un panikas lēkmēm, Mets Heigs sāka pētīt sakarības starp savām izjūtām un apkārtējo pasauli.

Grāmatā autors rāda, kā pasaule pārņem mūsu prātu un kā varam sevi rehumanizēt šajā trauksmes laikmetā. Viņš piedāvā pārbaudītus risinājumus par to, kā sakārtot attiecības ar miegu, veselību, lielveikaliem, viedtelefoniem, sociālajiem medijiem, atkarībām un to, kā satīklotajam pasaules pilsonim vispār dzīvot. 

"Piezīmes par nervozu planētu" ir iedvesmas avots kvalitatīvākai laika pavadīšanai šīs nervozās planētas.

Mets Heigs (Matt Haig, 1975) ir populārs angļu rakstnieks. Viņa darbi ir tulkoti vairāk nekā 40 valodās. Gandrīz gājis bojā depresijas dēļ un iemācījies dzīvot no jauna, Mets šo pieredzi aprakstīja savā pasaules bestsellerā “Iemesli dzīvot tālāk”. Tagad to ideāli papildina un turpina "Piezīmes par nervozu planētu".


No angļu valodas tulkojusi Karīna Tillberga.

Iesaki draugiem