Apraksts

Izmanto izcilā manipulatora Henrika Fekseusa knifus un paņēmienus, nostiprini savas sociālās prasmes un – pats galvenais – radi jēgpilnu dzīvi!

Tici vai ne, bet jaunākie pētījumi rāda, ka spēja saprast līdzcilvēkus, izjust empātiju un nolasīt ķermeņa valodas emocionālo vēstījumu nekad nav bijusi tik zemā līmenī kā šobrīd. Var pat teikt, ka atrodamies globālas komunikācijas krīzes priekšā!

Sociālo prasmju “guru” Henriks Fekseuss grāmatā SMALKI! atklāj, kā vari mainīt situāciju: vispirms tev jāsaprot, kas izraisa sociālo prasmju pasliktināšanos, un pēc tam jāiepazīst instrumenti, ar kuru palīdzību iespējams tai pretdarboties.
• Kā veidot saturīgu komunikāciju, nevis risināt vēsas, formālas sarunas
• Kā, uzmanīgi klausoties, izveidot unikālas attiecības ar sarunas partneri
• Kā panākt, lai citi ieklausās tevī, kad tev ir kas svarīgs sakāms
• Kādi komunikācijas šķēršļi slēpjas tavās smadzenēs

Šis ir veids, kā SMALKI! gūt daudz vērtīgu atziņu par empātiju, kritiku, emocijām, komplimentiem, interpretācijām un citiem saskarsmes elementiem.

Henriks Fekseuss (Henrik Fexeus) ir viens no pasaules izcilākajiem ķermeņa valodas ekspertiem, viens no Zviedrijas pieprasītākajiem lektoriem, vairākkārt apbalvots mentālists, vairāk nekā miljons eksemplāros pārdotu un 30 valodās tulkotu grāmatu autors – īsāk sakot, nepārspējams profesionālis sociālo prasmju jomā. Latviešu valodā jau izdotas Fekseusa grāmatas “Dari, ko es vēlos”, “Māksla lasīt domas” un “Varas spēle”.

No angļu valodas tulkojusi Inga Grezmane.

Iesaki draugiem