Apraksts

Izmēģini šeit! Lūdzam ņemt vērā, ka izmēģināšanai piedāvātā materiāla uzdevumus nepieciešams atiestatīt, lai veiktu katru uzdevumu no jauna.

Pārbaudi savas matemātikas zināšanas tiešsaistē, izmantojot viedtālruni, planšetdatoru vai datoru!

Šis materiāls ir paredzēts izmantošanai jaunā tiešsaistes platformā Māconis. Lai uzzinātu vairāk par šo platformu, klikšķini šeit!

Materiāls atbilst valsts pamatizglītības standartam (MK noteikumi Nr. 747).

Edītes Teterovskas sastādītais testu krājums “Testi matemātikā 9. klasei”, kas jau vairākus gadus sekmīgi tiek izmantots mācību darbā, nu ir pieejams arī interaktīvā formātā “Tiešsaistes testi matemātikā 9. klasei”. Krājumā iekļauti 8 testi, katrs divos variantos. Visu testu uzbūve ir vienāda – tie satur 25 uzdevumus, no kuriem piecos jānovērtē apgalvojuma patiesums, piecos – jāizvēlas viens no četriem atbilžu variantiem, bet piecpadsmit ir aprēķinu uzdevumi. Risināšanas gaitā ir ērti izmantot materiālā iekļautās formulas, kas atbilst eksāmenā pieejamai formulu lapai.

Testi aptver visu pamatskolas matemātikas mācību saturu un tēmas izkārtotas jauktā secībā, tāpēc šis materiāls lieti noderēs visiem, kas vēlas pārbaudīt savas zināšanas, jo īpaši, gatavojoties valsts pārbaudes darbam patstāvīgi vai skolotāja vadībā.

Šo materiālu priekšrocība – iespēja mācīties jebkurā vietā, kur pieejams internets. Izmanto to!

 

Sistēmas prasības
Datoriem: Apple Safari jaunākā un iepriekšējā versija; Google Chrome jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Mozilla Firefox jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Microsoft Edge jaunākā un iepriekšējā versija.
Planšetdatoriem un viedtālruņiem: Apple iOS jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versijas ar pārlūku Safari vai Google Chrome; Android jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versijas ar pārlūku Google Chrome; Windows jaunākā un iepriekšējā operētājsistēmas versija ar pārlūku Google Chrome. Ļoti maziem ekrāniem (mazākiem par 360px platumā) var būt problēmas ar pareizu satura attēlošanu.
Sīkdatnēm jābūt atļautām.

Iesaki draugiem