Svaigās enerģijas bībele

2013-04-23

Ja līdz šim esat bijuši pārliecināti, ka svaigēšana ir garlaicīga padarīšana un svaigēdāji ēd tikai salātus, tad izlasiet Leslijas Kentones jauno grāmatu “Svaigās enerģijas bībele”.

Grāmatas autore piedāvā neskaitāmas gardas un aizraujošas receptes gardēžiem, motivāciju laiskajiem un pārliecinošus faktus skeptiķiem par svaigēšanu un dalītu uzturu.
Grāmata “Svaigās enerģijas bībele” noteikti patiks arī tiem, kas novērtēja Roberta O. Janga un Šellijas Redfordas Jangas grāmatu “pH brīnums”, jo arī šajā sistēmā skābju-sārmu līdzsvars ir svarīgs un tiek uzturēts dabīgā veidā.

Grāmatas autore Leslija Kentone ir godalgota rakstniece, televīzijas raidījumu vadītāja, skolotāja un sabiedriskā aktīviste. Viņa ir sarakstījusi vairāk nekā 35 grāmatas par veselību. Anglijā un ASV viņu uzskata par īstu veselības un skaistuma guru.

 

Svaigās enerģijas diēta ir Leslijas Kentones izstrādātā sistēma, kas apkopo vislabāko, ko sniedz svaigēšana un dalītais uzturs. Svaigās enerģijas diēta nozīmē, ka 50˗75% no produktiem mēs uzņemam termiski neapstrādātā veidā. Tieši svaigiem, termiski neapstrādātiem produktiem – dārzeņiem, augļiem, diedzētām sēklām un graudiem piemīt fenomenāls spēks, ir tikai jāsaprot, kas ir pats vērtīgākais un jārod veidi, kā tos iekļaut ikdienas ēdienkartē. Svaigēšana un sulas attīra organismu un sniedz tam visu nepieciešamo. Savukārt dalītais uzturs organismu nenoslogo un ļauj justies vieglam, tas arī palīdz dziedināt dažādas slimības, piemēram, artrītu, depresiju, hronisku nogurumu, ādas bojājumus, kuņģa čūlu. Īpaši noderīga un aktuāla ziņa tiem, kas gatavojas vasarai un pludmales sezonai – svaigās enerģijas dalītā uztura diēta ir visefektīvākais līdzeklis, lai zaudētu svaru.
Grāmatā piedāvātās receptes ir vienkārši fantastiskas, – ir gan sulu receptes, svaigās un vārītās zupas, neskaitāmas salātu un salātu mērču receptes, kokteiļi un idejas ballītei.

Grāmatu “Svaigās enerģijas bībele” no angļu valodas tulkojusi Sintija Zariņa.

Iesaki draugiem