Atklāj latviešu fantastikas dimensijas!

2011-11-21

Apgāds Zvaigzne ABC gandrīz vienlaikus laidis klajā trīs latviešu meiteņu romānus, kas rakstīti fantastikas žanrā un vēsta par mūsu planētas nākotni jau citā - digitālajā laikmetā:

Apgāds Zvaigzne ABC gandrīz vienlaikus laidis klajā trīs latviešu meiteņu romānus, kas rakstīti fantastikas žanrā un vēsta par mūsu planētas nākotni jau citā – digitālajā laikmetā:

Lauras Dreižes romānu Laimes monitorings (galvenā balva Latviešu bērnu un jauniešu oriģinālliteratūras konkursā “ Zvaigznes grāmata 2010”),  Ilzes Eņģeles romānu Septiņdesmit piecas dienas (veicināšanas prēmija konkursā “Zvaigznes grāmata 2010”)  un Ellenas R. Landaras romānu Digitālo neaizmirstulīšu lauks (veicināšanas prēmija konkursā “Zvaigznes grāmata 2010”).

  • Trīs meitenes
  • Trīs grāmatas
  • Trīs nākotnes vīzijas



Šie romāni piedāvā trīs dažādas vīzijas par nākotni: lielpilsētu drūzma, arvien straujāks tehnoloģiskais progress, virtuālā pasaule rokas stiepiena attālumā, auksts aprēķins un varas iestāžu kontrole pār iedzīvotāju prātiem... Tomēr arī nākotnes pilsētās plaukst īsta draudzība un mīlestība, risinās aizraujoši piedzīvojumi, un atkal un atkal saprotam – nākotni ir pa spēkam mainīt mums pašiem!

Laipni lūgti digitālajā pasaulē!

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem