Akvelīnas Līvmanes grāmatas atvēršanas svētki

2011-07-18

Apgāds Zvaigzne ABC ir izdevis Akvelīnas Līvmanes jubilejas izdevumu - grāmatu "Veselība pilienu pa pilienam" un 21. jūlijā organizē grāmatas atvēršanas svētkus.

Apgāds Zvaigzne ABC ir izdevis Akvelīnas Līvmanes jubilejas izdevumu – grāmatu “Veselība pilienu pa pilienam” un 21. jūlijā organizē grāmatas atvēršanas svētkus.

Akvelīnu Līvmani pazīstam kā ilggadēju Dailes teātra aktrisi un arī kā astroloģi. Apgāds Zvaigzne ABC uzsāka sadarbību ar mākslinieci pirms vairākiem gadiem, kad izdeva Akvelīnas Līvmanes pirmo kalendāru “Garam. Dvēselei. Miesai” - ar ieteikumiem un padomiem sevis pilnveidošanā. Šis kalendārs ieguvis lielu popularitāti un katru gadu interesenti to gaida ar lielu nepacietību.

Apgādā Zvaigzne ABC iznākušas arī Akvelīnas Līvmanes grāmatas. " Zaļās iedvesmas grāmata”, kurā apkopotas atziņas par to, kādas barības vielas organismam nepieciešamas. Grāmatā  ievietotas arī receptes veselības un dzīvesprieka uzturēšanai. Kopā ar rakstnieci Liju Brīdaku sarakstīta grāmata “ Zem sargeņģeļa spārna”, kurā atklāti stāstīts par aktrises dzīvi – bērnību, skolas gaitām, darbu. Grāmatā atrodami arī Akvelīnas dzejoļi, miniatūras un akvareļi, kā arī fotomirkļi no albuma.

Grāmatu Veselība pilienu pa pilienam zināmā mērā var uzskatīt par turpinājumu lasītāju ļoti iecienītajai grāmatiņai “ Dziedināt mīlot”, kurā A. Līvmane ir apkopojusi sava pāragri aizsaulē aizgājušā dzīvesdrauga dziednieka Rolanda Bērziņa padomus un atziņas. Arī jaunajā krājumā autore lasītājiem viegli uztveramā valodā stāsta par veselības principiem un dažādām metodēm, kā sistemātiski rūpēties par savu labsajūtu. Grāmatā piedāvātas arī citu populāru autoru atziņas, kuras A. Līvmane sev atklājusi, pārlapojot dziednieka R. Bērziņa daudzveidīgos izziņas materiālus par enerģētisko dziedināšanu, par darbu ar čakrām, par spēku, ko iegūstam meditējot, kā arī izmantojot dabiskās dziedināšanas meistara Rūdolfa Broisa ieteikto 42 dienu atslodzi.

“Pilienu pa pilienaam, un ūdens pāršķeļ klinti. Solīti pa solītim, un veicam neiespējamo. Lai ko mēs darītu savas veselības labad, vienmēr ir nepieciešams labs un piepacelts noskaņojums, ticība spēkam un patiesa vēlēšanās saglabāt sevi labā formā. Šādu stāvokli radiet paši!” To Akvelīna Līvmane novēl ikvienam no mums.

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem