Apraksts

Grāmata pieejama arī Apple Books

Izdošanai tiek gatavota Entonija E. Volfa, Ph.D., grāmatu "Es klausītu savus vecākus, ja viņi aizvērtos".

“Lielisks mācību līdzeklis pusaudžu audzināšanā! Izcila grāmata, kas aiztaupīs vecākiem ilgstošas stundas psihologa kabinetā un nomierinās viņu satrauktos prātus.”

Maikls Dž. Bredlijs, Ed.D., grāmatas "Yes, Your Teen IS Crazy! Loving Your Kid Without Losing Your Mind" autors

Grāmatā saistošā veidā - caur dialogiem - izskaidrots, kādi ir 21. gadsimta pusaudži un kādi noteikumi jāievēro viņu audzināšanā.

Populārais autors Entonijs Volfs gudri un ar humoru risina dažādas ikdienišķas situācijas, parādot, kāpēc bērnu un vecāku komunikācija pārvēršas katastrofā, un piedāvā padomus, kā vislabāk atrisināt problēmas.

Autors aplūko visas iespējamās lietas, kas būtiski mainījušas sabiedrību un ietekmējušas 21.gadsimta audzināšanas metodes, īpašu uzmanību pievēršot internetam un visdažādākajām elektroniskajām ierīcēm, kuras ienākušas mūsu bērnu dzīvē.

Īpaši noderīgi visiem vecākiem ir grāmatā sniegtie padomi, kā tikt galā ar pusaudžiem sarežģītās situācijās (noraidoša attieksme pret skolu un mācībām, vecāku ignorēšana, atkarība no modernajām tehnoloģijām, sekss, narkotikas, alkohols), ko viņiem atbildēt un kādas frāzes nelietot nekādā gadījumā. Iespējamās konfliktsituācijas ilustrētas ar atraktīviem dialogiem un piemēriem no reālās dzīves.

Entonijs Volfs, bērnu un pusaudžu psihologs ar 30 gadu praktiskā darba pieredzi aicina izbaudīt dzīvi ar pusaudzi kā patīkamu un neaizmirstamu piedzīvojumu!

Redaktore: Elīna Vanaga
Tulkotāja: Sintija Zariņa

Iesaki draugiem