Apraksts

Ideālu sieviešu nav, bet ir sievietes, kas prot apģērbties tā, lai vienmēr izskatītos lieliski. Ja arī jūs pat ikdienišķākajā apģērbā vēlaties līdzināties kinozvaigznei un vienmēr un visur izskatīties efektīgi, tad izmantojiet BREDLIJA BEIJU unikālos padomus!

„Bredlijs Beiju prot pārsteigt! Viņš spēj padarīt sievieti debešķīgi skaistu neatkarīgi no viņas auguma formas un izmēra. Daudzi dizaineri to nespēj sasniegt pat visu mūžu.”
Pola Abdula

„Bredlijs patiesi izprot sievietes auguma īpatnības. Viņam piemīt reta spēja radīt niansētu un katrai sievietei piemērotu tērpu, lai gan mēs esam tik dažādas! Ejot pa sarkano paklāju kādā no viņa radītajiem tērpiem, es vienmēr jūtos skaista un seksīga.”
Karaliene Latifa

Titulētais Holivudas slavenību modes dizaineris BREDLIJS BEIJU strādā ar slavenībām – ar Halli Beriju un Opru Vinfriju, ar Selmu Haijeku un Debru Mesingu, ar Evu Longoriju un daudzām citām aktrisēm un dziedātājām. Viņš ir bijis Halston modes nama radošais direktors – tur radītie tērpi rotājuši Harper’s Bazaar, Essence un citu glancēto žurnālu vākus, kā arī izmantoti vairākos populāros TV raidījumos – Opras šovā, E!, Live with Regis and Kelly un telekanāla MTV pārraidē House of Style.

Latviešu stiliste un make-up māksliniece Una Bernatoviča saka: "Ir teiciens: "Nav sliktu figūru, ir nepiemērots apģērbs". Šī varētu būt brīnišķīga rokasgrāmata ikvienai sievietei, kas iemācīs jebkuru augumu padarīt pievilcīgu."

No angļu valodas tulkojusi Irēna Brālīte.

Iesaki draugiem