Apraksts

“Dārgie pīšļi” ir brīnumains romāns par dzīvi un nāvi, piedošanu un atriebību, atcerēšanos un aizmiršanu. Un – galvenais – tas ir romāns, kas ienes gaismu vistumšākajās vietās un parāda, ka pat tad, kad gaisma šķiet pilnīgi izdzisusi, tā vēl ir tur un gaida, kad tiks no jauna ieraudzīta.

Pēc romāna motīviem režisors Pīters Džeksons uzņēmis tāda paša nosaukuma filmu (2009), kurā galvenās lomas atveido Sīrša Ronana, Marks Vālbergs, Reičela Veisa, Sūzana Sarandona.

No angļu valodas tulkojusi Daina Grigorjeviča.


Asi tverts ģimenes mīlestības portrets, romāns – elēģija...Tā ir arī dziļi iespaidīga meditācija, kā pārvarēt neciešamas sāpes un zaudējumu – lēnām, pakāpeniski un pa daļām – caur mīlestību un samierināšanos.
New York Times

No neizsakāmas traģēdijas un zaudējuma Alise Sebolda romānā “Dārgie pīšļi” radījusi brīnišķīgu pasaku, kas pārpilna ar cerībām, humoru un pat ar prieku.
Amazon.com

Sāpīgi jocīgs, spirdzinoši spēcīgs, smeldzīgi skumjš – tas ir iztēles varoņdarbs un cieņas apliecinājums skumju dziedējošajam spēkam.
Maikls Čebons

Šokējoši oriģināls un pilnīgi neaizmirstams darbs! Alise Sebolda uzbūrusi aizraujošu stāstu par nelaimīgas ģimenes ilgām pēc miera un atrisinājuma.
Barnesandnoble.com

Iesaki draugiem