Apraksts

Šajā grāmatā britu neirolingvistiskās programmēšanas speciālists, hipnotizētājs un pašpalīdzības grāmatu autors Pols Makenna sniedz metodi, kā, izmantojot viņa izstrādāto metodiku, cilvēks var kļūt laimīgāks.

Grāmatā aprakstītas tehnikas gan tūlītējai labizjūtas paaugstināšanai, gan noturīgu „laimes ieradumu“ radīšanai. Sniegts izsmeļošs skaidrojums par to, kas nosaka laimes izjūtu, kā to var radīt un padarīt par pastāvīgu cilvēka pavadoni. Tiek analizēta cilvēka šķietamo un patieso vērtību, uztveres īpatnību, draugu, attiecību un emociju nozīme šajā procesā.

Grāmatai pievienots hipnozes audio CD, kas paredzēts, lai ieprogrammētu klausītāja prātu vairot un bagātināt viņa laimes izjūtu visas dzīves garumā. Disku vēlams klausīties, kad tā lietotāja rīcībā ir aptuveni pusstunda laika, lai pilnīgi atslābinātos. Šis audio CD palīdz atbrīvoties no negatīva domāšanas veida un izveido pozitīvas „programmas“, kuras atrod un pastiprina faktorus, kas rada laimes izjūtu. Tas vada zempaziņu, lai pastiprinātu visu grāmatā aprakstīto vingrinājumu efektu.

Iesaki draugiem