Apraksts

Neparastu ceļojumu pasaules pavārmākslā piedāvā astoņpadsmit talantīgākie pavāri, kas ieguvuši augstākos apbalvojumus kulinārijas Olimpā. Viņu receptes un izsmeļošie darba paņēmienu apraksti apliecina, ka jebkurš var atbrīvoties no iesīkstējušiem priekšstatiem un iemācīties gatavot veselīgu, garšīgu un mūsdienīgu maltīti savai ģimenei un draugiem. Pilnveidojot savas ēdienu gatavošanas prasmes, jūs iemantosiet pašapziņu un spēsiet padarīt savu ģimenes dzīvi krāsaināku.
Izdevums iedvesmos arī profesionālus pavārus radīt kaut ko savdabīgu un netradicionālu visās kulinārijas jomās, sākot ar zupām, mērcēm, gaļas ēdieniem un beidzot ar desertiem, maizes izstrādājumiem un garšvielu kombinācijām.
Grāmatas nozīmīga vērtība ir gan autoru jaunatklājumi, gan arī klasiskās ēdienu receptes mūsdienīgā skatījumā.

Iesaki draugiem