Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

7 LIKUMI PATIESĀS DZĪVES SŪTĪBAS ĪSTENOŠANAI

Pasaules slavenākais kultūrists. Vislabāk apmaksātais aktieris Holivudā. Pasaules sestās lielākās ekonomikas vadītājs. Grūti iztēloties, ka tas varētu būt viens un tas pats cilvēks. Tomēr ir – tas ir Arnolds Švarcenegers. Un viņa izcilie panākumi nav nejaušība.

Grāmata “Esi noderīgs” uzrunā lasītāju Arnolda sirsnīgajā, harizmātiskajā balsī, vedinot doties iedvesmojošā ceļojumā, kurā atklājas Arnolda pieeja jēgpilnai dzīvei. Viņš parāda, kā likt šo pieeju lietā, lai virzītos uz savu izsapņoto nākotni. Savas atziņas Arnolds spilgti ilustrē ar stāstiem no personiskās dzīves – gan jau dzirdētiem, gan tādiem, kas pirmoreiz izskan tikai šajā grāmatā.

Pārāk daudziem no mums ir grūti pārstāt sevi žēlot un veltīt visus spēkus mērķa sasniegšanai. Arnolds jau agrā jaunībā izveidoja savu psiholoģisko instrumentu krājumu, kas palīdzēja izlauzties no dzimtās Austrijas mazpilsētas nabadzības un ierobežotajām iespējām. Tagad viņš dalās savās zināšanās ar mums. Kā pats Arnolds – neviens tevi neglābs, viss ir tikai tavās paša rokās. Bet ir arī laba ziņa – tu pats esi viss, kas ir vajadzīgs.

ARNOLDS ŠVARCENEGERS ir austriešu izcelsmes kultūrists, aktieris, politiķis un filantrops. Savu karjeru Arnolds Švarcenegers uzsāka kā kultūrists, bet pasaules slavu ieguva ar piedalīšanos Holivudas filmās "Terminators", "Dvīņi" un citās. Vēlāk iesaistījies politikā, viņš 2003. gadā kļuva par Kalifornijas štata gubernatoru un bija amatā līdz 2011. gadam. Šobrīd A. Švarcenegers turpina darbu kā aktieris un aktīvi atbalsta dažādus labdarības projektus.

No angļu valodas tulkojusi Ieva Elsberga.

Iesaki draugiem