Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Ir vasarīga diena Rīgā. Desmit pavisam atšķirīgi cilvēki – dažāda vecuma, sociālo slāņu un profesiju pārstāvji –, dodoties katrs savās gaitās, nonāk debesskrāpju kompleksā Pārdaugavā, nenojauzdami, ka jau itin drīz attapsies ne tur, kur iecerēts. 
Kādu mēs iedomājamies pārvietošanos ar liftu? Iekāpt, nospiest vajadzīgā stāva pogu un pēc brīža izkāpt, vai ne? Bet ko tad, ja, kabīnes durvīm atveroties, jūs ieraugāt kaut ko negaidītu? 
Ko īsti? To neatklāsim, taču tieši šis necilais brauciens liftā būs tas, kas dažiem no stāsta varoņiem liks apgūt grūto sadarbošanās mākslu, citam – atrast mīlestību, bet vēl kādam – izprast sevi.
Ko, jūs teiksiet, un tas viss norisinās liftā? Ne gluži, tomēr izskaidrojums notiekošajam būs katram lasītājam jāatrod pašam...

Meldra Vītola (1985) dzimusi Cēsīs un augusi Rīgā. Par lielāko savas dzīves kaislību uzskata literatūru un ceļošanu. Lasa visdažādākās grāmatas, jo, pēc viņas vārdiem, labai lasāmvielai nav žanra. Aizraujas ar pasaules tautu kultūrām, psiholoģiju un jautājumiem par sievietes un vīrieša vienlīdzību. 
Romānā “Lifts uz nekurieni” autore aicina lasītāju apstāties un apdomāt sava līdzšinējā mūža pieturvietas.

Iesaki draugiem