Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

“Satriecošs un neizskaistināts stāsts par izdomātu rokgrupu, kas uzrakstīts intervijas veidā, piešķirot sižetam neatvairāmu enerģijas lādiņu.”
Elina Hilderbranda, rakstniece

IKVIENS ZINĀJA ROKGRUPU “DEIZIJA DŽONSA & THE SIX”, TAČU NEVIENS NEZINĀJA PATIESO IEMESLU, KĀDĒĻ GRUPA IZJUKA, BŪDAMA POPULARITĀTES PAŠĀ VIRSOTNĒ. LĪDZ ŠIM NEZINĀJA...

Deizija Džonsa jau kopš pusaudzes gadiem apmeklē Losandželosas Saulrieta bulvāra naktsklubus un guļ ar rokzvaigznēm. Viņu saista sekss un narkotikas, tomēr visvairāk Deizija vēlas kļūt par dziedātāju. Kad beidzot meitenes unikālo balsi un mežonīgo skaistumu pamana mūzikas ierakstu kompānijas, Deizija noslēdz līgumu par sava pirmā albuma izdošanu.
Tajā pašā laikā ceļu uz slavu ir sākusi grupa The Six, kuru vada mērķtiecīgais Billijs Danns. Viss rit pēc plāna, līdz viņa draudzene Kamila paziņo, ka gaida bērnu. Nespēdams izturēt spriedzi, ko rada grupas panākumi, strauji augošā popularitāte un topošā tēva loma, Billijs meklē mierinājumu narkotiku reibumā un grūpiju apskāvienos.
Deizijas un Billija ceļi krustojas brīdī, kad producents saprot: savedot kopā šos abus harismātiskos mūziķus, grupai tiks nodrošināti grandiozi panākumi. Viss, kas notiek pēc tam, kļūst par pamatu neaizmirstamai leģendai.

Teilore Dženkinsa Rīda ir godalgota amerikāņu rakstniece, kuras sarakstītās grāmatas ierindojas pārdotāko grāmatu topos. Latviešu valodā izdots arī romāns “Evelīnas Hugo septiņi vīri”. Pēc grāmatas “Deizija Džonsa & The Six” motīviem Amazon Prime Video tapis seriāls.
Informācija par autori: taylorjenkinsreid.com

No angļu valodas tulkojusi Ingūna Martinsone.


Intervijas formā veidotais stāsts “Deizija Džonsa & The Six” vēsta par jaunu, aizrautīgu dziedātāju, kura pieauga 20. gadsimta 50. un 60. gados Losandželosā. Grupa The Six popularitātes virsotni sasniedza tikai pēc tam, kad Deizija kļuva par viņu vadošo vokālisti, tomēr šīs spilgtās sievietes klātbūtne radīja arī drāmu, intrigas un spriedzi starp viņu un grupas vadītāju Billiju Dannu. Mūsuprāt, nevajadzētu uzzināt pārāk daudz par šo grāmatu pirms tās lasīšanas; ļaujiet grupas dalībnieku intervijām (tās nav īstas, lai gan tādas šķiet) pārņemt jūs savā varā un atklāt šo neatkārtojamo stāstu.
Amazon Book Review

Šī grāmata ir tik aizraujoša, ka es to izlasīju vienas dienas laikā. Un Teilore Dženkinsa Rīda ieveda mani 70. gadu mūzikas burvīgajā pasaulē tik pārliecinoši, ka to nav iespējams aizmirst. Tēli ir smalki detalizēti un pārliecinoši. Deizija kopā ar The Six iekaroja manu sirdi, un tas pats notiks arī ar jūsējo, ticiet man!
Rīza Viterspūna

Ikviens šīs grāmatas personāžs ir apburošs, tomēr zvaigzne neapstrīdami ir Deizija. Viņai piemīt spožs talants, viņa dzīvo pēc saviem noteikumiem un nekad neraizējas par savas seksualitātes radīto iespaidu. Kā lipīga dziesma, kuras vārdi uzrunā jūsu dvēseli, Teilores Dženkinsas Rīdas romāns “Deizija Džonsa & The Six” ievedīs jūs citā pasaulē.
Associated Press

Teilores Dženkinsas Rīdas stāsts atgādina īstas rokgrupas memuārus un uzbur tik patiesu 70. gadu mūzikas pasaules gaisotni, ka neviļus šķiet – fonā saklausāmi Fleetwood Mac vai Led Zeppelin. Autorei piemīt nepārspējams talants radīt pārliecinošus tēlus un spēcīgas emocijas, kas lasītājiem nodrošina autentisku klātbūtnes sajūtu.
Booklist

Iesaki draugiem