Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Noskaidro savus emocionālos paternus, dziedē pagātnes ievainojumus un atgūsti savu autentisko Es.

Tev ir iespēja sev palīdzēt. Mainīties nekad nav par vēlu. Tu vari sevi dziedēt un pieredzēt autentisku, priekpilnu dzīvi.

"Vai tu no dzīves vēlies ko vairāk? Vai meklē atbildes uz būtiskiem jautājumiem? “Darbs ar sevi” parādīs, kā šīs atbildes vari rast pats sevī. Šī grāmata mainīja manu dzīvi un, tici man, tā mainīs arī tavējo. Meistardarbs, kas sniedz iespēju."
Mela Robinsa, grāmatu “5 sekunžu likums” un “Ieradums Dod 5” autore

Dr. Nikola Lepēra (Dr. Nicole LePera) ir apguvusi klīnisko psiholoģiju Kornela Universitātē un Sociālās izpētes jaunajā skolā Ņujorkā un strādājusi kā psiholoģe. Centieni palīdzēt klientiem (un arī sev) atgūt emocionālo stabilitāti pamudināja Dr. Nikolu Lepēru radīt jaunu pieeju fiziskās un garīgās veselības veicināšanā – holistisko psiholoģiju.

Holistiskās psiholoģijas uzmanības centrā ir prāts, ķermenis un dvēsele. Tās mērķis ir atjaunot līdzsvaru nervu sistēmā un dziedēt neatrisinātus emocionālos ievainojumus.
Pati izjutusi holistiskās psiholoģijas transformējošo spēku, autore nolēma par savu pieredzi un atklāsmēm pastāstīt sociālajos tīklos. Viens ieraksts negaidīti izvērtās par veselu kustību ar vairāk nekā 2 miljoniem sekotāju visā pasaulē.

No angļu valodas tulkojusi Vita Macate.

Iesaki draugiem