Apraksts

Grāmatas autore LAILA STANČOFA ir dzimusi Brazīlijā, ģimenē ar latviešu saknēm un katoļu tradīcijām. Viņai nācās pilnībā mainīt savu dzīvi, lai kļūtu brīva, laimīga un piepildīta. Laila ir uzņēmēja, sertificēts transformācijas koučs, pieprasīta lektore un grāmatu autore. Un mamma diviem adoptētiem bērniem.

“Man nebija lemts ieņemt bērnu un sēdēt mājās ar mazuli. Man bija lemts adoptēt meiteni, kas ir tikpat spēcīga un brīva kā es, un zēnu, kas ir tikpat mīļš un apburošs kā viņa tētis. Šī nav adopcijas rokasgrāmata. Es neesmu šīs tēmas eksperte, bet cilvēks, kurš izdzīvojis – precīzāk, izdzīvo – savu ceļojumu un guvis daudz atziņu.”

Ir daudz grāmatu par to, kā palīdzēt adoptētam bērnam vai adoptētājiem iejusties jaunajā dzīvē. Tādu, kuras tapušas adopcijas procesā, nav daudz, taču šī ir tieši tāda. Grāmatā autore dalās savā personiskajā stāstā, notikumos, emocijās un atziņās
kopš brīža, kad ģimenē ienāk divi bērni un pusgadu pēc tam.

Kāds tu esi vecāka lomā? Vai tāds vēlies būt? Ko tev nozīmē ģimene? Kādu ģimeni tu vēlies? Kā izdzīvot un dzīvot, kad kļūsti par planētu, ap kuru riņķo mazs pavadonis?

Autores otrā grāmatā “12 soļi ceļā pie sevis” vēstīts par pozitīvu pārmaiņu veikšanu sevī. Savukārt šī grāmata apliecina, cik šie 12 soļi ir nozīmīgi, lai pieņemtu dzīvi mainošus lēmumus un tos harmoniski īstenotu.

No angļu valodas tulkojusi Dace Vanaga.

Iesaki draugiem