Apraksts

Ja mūsu mērķi būtu cēlāki, bet mūsu centieni un rīcība - drosmīgāka, vai mēs spētu labāk (kaut vai tikai nedaudz) tikt galā ar apkārtējās pasaules neprognozējamību, ar dabas katastrofām, ar kultūras tirāniju, ar citu un sevis pašu ļaunprātību? Un ja nu mēs būtu patiesāki? Vai šādas pieredzes labvēlīgās sekas izpaustos mūsu dzīvēs?

 

Ilgi gaidītajā 12 Dzīves likumu turpinājumā - "Ārpus kārtības" Pītersons ved mūs tālāk šajā garīgajā ceļojumā, parādot, ka daļa no dzīves jēgas rodas, sasniedzot sfēru, kas pārsniedz to, ko mēs zinām, un pielāgojoties arvien mainīgajai pasaulei. Ja pārmērīgs haoss apdraud mūs ar nenoteiktību, pārmērīga kārtība noved pie zinātkāres un radošās vitalitātes trūkuma. Tāpēc "Ārpus kārtības" aicina mūs līdzsvarot divus realitātes pamatprincipus - kārtību un haosu un atklāj dziļo jēgu, ko var atrast ceļā, kas tos šķir. Nestabilitātes un ciešanu laikos Pītersons atgādina, ka ir spēka avoti, no kuriem mēs visi varam smelties: atziņas, kas aizgūtas no psiholoģijas, filozofijas un cilvēces dižākajiem mītiem un stāstiem.
 
Balstoties uz daudzās cilvēku paaudzēs pārmantotām senajām gudrībām, kā arī dziļi personīgām mācībām no savas dzīves un klīniskā psihologa prakses, Pītersons šajā grāmatā piedāvā 12 jaunus principus, lai vedinātu lasītājus dzīvot drosmīgāku, patiesāku un jēgpilnāku dzīvi.

Iesaki draugiem