Apraksts

Romāns “Nepieradināts putns” vēsta par uzticēšanos dzīvei un kļūdām, no kurām nav pasargāts neviens. Taču tās var labot... Vai vismaz mēģināt labot. Mazā Linda no skolas pārnāk vien mirkli par vēlu – nekad nesatiktais tētis jau ir aizgājis. Ilgu laiku arī pieaugusī Linda lolo cerību tēvu reiz satikt, taču, kad tāda iespēja rodas, nav pārliecināta, vai to vēlas. Linda, viņas māte un citi pieredz negaidītus likteņa pavērsienus un izdzīvo plašu emociju spektru. Tomēr katrs kritiens dāvā iespēju izplest spārnus un lidot.

“Stāsts ievelk. Lēni un pat nedaudz pret savu gribu – galvenā personāža balss nemanāmi pārņem, kļūstot par tavējo. Emocionāls un sievišķīgs stāstījums.”
Režisore un producente Dace Pūce

“Mazās Lindas ilgas pēc nekad nesatiktā tēva neatstās vienaldzīgu līdzcietīgu sirdi, bet pieaugusī Linda rezonēs daudzos no mums. Autore liek domāt, atcerēties un mīlēt vēl vairāk.”
Rakstniece Dace Rukšāne

Zane Zusta (1982, Liepāja) rakstnieces gaitas aizsāka 2015. gadā ar starptautisku atzinību guvušajām bērnu grāmatām par pūcīti Ucipuci. Savā daiļradē – kā bērniem, tā pieaugušajiem veltītajos stāstos, dzejoļos, romānos, dramatizējumos un filmu scenārijos – Zane runā par emocionālo labbūtību. Vairāki rakstnieces darbi uzreiz pēc iznākšanas ir kļuvuši par bestselleriem – “Tarakāni manā galvā”, “Tarakāni tavā galvā”, “Es esmu Boss”, “Labrīmes, kas mudina bērnu izaugt par labu cilvēku”, “Toto meklē mājas”, “Aiz durvīm”, “Tauriņa spārnu vēzieni”.
www.zanezusta.lv

Iesaki draugiem