Apraksts

Viņa tikai meklēja patvērumu.
Viņa tikai vēlējās glābt savu dvēseli.
Līdz divi likteņi savijās vienā.

Žannas veiksmīgā karjera un ērtā dzīve slēpj tumšu pagātnes noslēpumu, kas apdraud viņas nākotni. Bīstamā situācijā Žanna ir spiesta meklēt patvērumu jaunbūvētā Pierīgas ciematā meža vidū. Tomēr pakāpeniski atklājas, ka šinī cilvēku un Dieva aizmirstajā
nostūrī viņa nebūt nav viena. Tagad Žannai jāglābj ne tikai sava dzīvība, bet arī dvēsele.
Realitāte savijas ar murgiem, līdz vairs nav viņas spēkos atšķirt vienu no otra...

"Romānā “Svēto laiks” pamazām, tomēr neatlaidīgi sāk savīties divas pasaules, un, raisoties notikumiem, vairs nav skaidrs, kura no tām abām ir šausminošāka – reālā vai rēgainā. Izcili izvirpināts stāsts, kas liek arvien lielākā steigā šķirt lapu pēc lapas, jo vēl lielākas šausmas par sižetā sastopamajām rodas lasītāja galvā, iedomājoties, ka viņš mīklas atrisinājumu varētu tā arī neuzzināt."
Džeina Šteinberga, rakstniece

LINDA NEMIERA savās grāmatās veiksmīgi sapludina divus žanrus – pilsētas fantāziju un kriptoromānu. Autores pirmā grāmata “Vilcenes stāsts” tika izdota 2010. gadā un saņēma “Lielo lasītāju balvu 2011”, bet romāns “Rīgas raganas” tika iekļauts 2022. gada lasīšanas veicināšanas programmā “Bērnu žūrija”. Grāmatā “Svēto laiks” rakstniece pievēršas mistikai, apvienojot mūsdienu realitāti ar senlaiku notikumiem.

Iesaki draugiem