Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Azūra krasts – 1992. gada ziema
Kādā ledaini aukstā naktī, kad liceja studentu pilsētiņas dzīvi apturējusi sniega vētra, deviņpadsmitgadīgā Vinka Rokvela aizbēg ar filozofijas pasniedzēju, ar kuru tai izveidojušās slepenas attiecības. Kopš tā laika viņus neviens nekad vairs nav redzējis.

Azūra krasts – 2017. gada pavasaris
Kādreiz nešķiramie Vinkas labākie draugi – Fanija, Tomass un Maksims – nav tikušies divdesmit piecus gadus. Saņemot ielūgumu uz liceja jubilejas svinībām, viņi saprot, ka nāksies tur atgriezties vēl beidzamo reizi.
...jo skolas sienā ir iemūrēts līķis...
...un tie ir viņi, kas to izdarīja.

Gijoms Miso ir slavens franču rakstnieks un jau vienpadsmit gadus pēc kārtas tiek nominēts kā Francijā visvairāk pārdoto grāmatu autors. Romāns “Meitene un nakts” ir tulkots jau 37 valodās, un pēc tā motīviem uzņemts arī televīzijas seriāls.

No franču valodas tulkojusi Maija Indraša.


Romāns “Meitene un nakts”, kas kļuvis par super bestselleru Francijā, šos panākumus ir viennozīmīgi pelnījis. Raits un ievelkošs teksts, elpu aizraujoša lasāmviela. Nepalaidiet to garām!
Daily Mail

Stilīgs un mūsdienīgs, un vienlaikus nostalģisks romāns... Lūdzu, vēl!
Marks Sandersons, The Times

Šis neiedomājami aizraujošais trilleris par skandālu licejā un trīs draugu rūpīgi glabātajiem noslēpumiem laupīja man naktsmieru, pirms nebija aizšķirta beidzamā lappuse. Tajā ir viss, kas nepieciešams perfektam trillerim: nepārvarama spriedze, neparedzami sižeta līkloči ar negaidītiem pārsteigumiem, kā arī noslēpumiem apvīts vēstītājs. Nav brīnums, ka Gijoms Miso ir viens no iecienītākajiem rakstniekiem Francijā!
Hārlans Kobens, amerikāņu rakstnieks

Par spīti pieaugošajai spriedzei, autors apdomīgi, ar skrupulozu precizitāti veido apkārtējo atmosfēru, kas ieved lasītāju vidē, kura vienlaikus gan aizrauj, gan pakļauj dziļām skumjām.
Crime Reads

Sen glabāti noslēpumi beidzot paver ceļu patiesībai šajā elegantajā trillerī – nervus kutinošajā spriedzes romānā par kādu pazudušu meiteni, slepeniem uzdevumiem, kaisli un draudiem... Izcila lasāmviela autora un žanra faniem!
Globe and Mail

Publikācijas

Iesaki draugiem