Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Penelope Feteringtona savas labākās draudzenes brālī ir bijusi iemīlējusies jau... nu, teiksim veselu mūžību. Vērojot viņu no attāluma, Penelopei šķiet, ka zina par viņu visu, līdz, nejauši atklājot viņa lielāko noslēpumu, sabīstas, ka patiesībā viņu nemaz nepazīst.

Kolins Bridžertons ir noguris no tā, ka tiek uzskatīts tikai par apburošu vīrieti, un noguris no slavenās tenku slejas autores lēdijas Visldaunas, kura nespēj uzrakstīt nevienu ziņu, nepieminot viņu.

Atgriezies Londonā pēc ārzemju ceļojuma, Kolins atklāj, ka viss ir ļoti mainījies, jo īpaši Penelope Feteringtona! Meitene, kas vienmēr ir bijusi vienkārši līdzās, pēkšņi ielauzusies viņa sapņos. Uzzinot, ka arī Penelopei ir noslēpumi, izvairīgajam vecpuisim nāksies izlemt... vai Penelope ir viņa ierastās dzīves lielākais apdraudējums vai laimīgo beigu apsolījums?

Amerikāņu rakstniece Džūlija Kvinna sāka rakstīt mēnesi pēc koledžas beigšanas un kopš tā laika nodarbojas tikai ar rakstniecību. Viņas romāni ir tulkoti 43 valodās, visur pasaulē iegūstot bestselleru statusu. “Mīlas dēka ar Bridžertonu” ir ceturtā grāmata ciklā par Bridžertonu ģimeni, pēc kuras uzņemts arī TV seriāls, ko demonstrē Netflix.

No angļu valodas tulkojusi Zane Rozenberga.

Iesaki draugiem