Apraksts

Brūss Lī šobrīd pasaulei ir vajadzīgs vairāk nekā jebkad agrāk.
Par Brūsu Lī ierasts domāt kā par cīņas mākslas meistru vai aktieri, taču viņš daudz vairāk – ar neticamu gribasspēku un intelektu apveltīts vizionārs. Brūss Lī ir iedvesmojis ļoti veiksmīgus projektus Holivudā sporta, komiksu, videospēļu un modes jomā. Līdzīgi kā Muhameds Ali un bītli viņš ir spējis pārvarēt ģeogrāfiskās, rasu un laika robežas un kļūt par globālu popkultūras ikonu, kas turpina ietekmēt pasauli.

Šajā grāmatā autors iepazīstina ar Brūsa Lī unikālās dzīves stāstu un motivē lasītājus – it īpaši uzņēmējus – atmodināt savu iesnaudušos enerģiju, atcerēties mērķus un atdzīvināt radošumu. Grāmatas pamatā ir Brūsa Lī rakstītās vēstules, dienasgrāmatas un citi dokumenti, kā arī intervijas ar tiem, kas viņu pazinuši personīgi.

Grāmatas lielākā vērtība ir Brūsa Lī atziņu apkopojums un koncepti, kas nozīmīgi ikvienam uzņēmējam: vīzija, inovācijas, noturība, zīmola veidošana.

Tomass Lī (Thomass Lee) ir biznesa žurnālists, kurš raksta par inovācijām un uzņēmējdarbību ASV lielākajos laikrakstos, un grāmatu autors. Grāmatu “Brūsa Lī kods” uzrakstījis, kļūstot par kuratoru izstādei par We Are Bruce Lee Sanfrancisko Čainataunā.

No angļu valodas tulkojis Matīss Meijers.

Iesaki draugiem