Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Dzīva viņa bija mūza.
Mirusi – kļūs par mākslas meistardarbu.

1989
Detektīvi Bendžamins Čemberss un Ādams Vinters dzen pēdas izmanīgam sērijslepkavam, kurš atdarina izcilus tēlniecības meistardarbus… izmantojot savu upuru līķus. Kad Čemberss gandrīz zaudē dzīvību, izmeklēšana apstājas. Ilgi meklētais slepkava noiet pagrīdē, nepabeidzis kolekcijas veidošanu.

1996
Džordana Māršala ir enerģiska mācekle Jaunajā Skotlendjardā, kura sapņo reiz strādāt Slepkavību izmeklēšanas nodaļā. Viņai izdodas iegūt jaunus faktus un pārliecināt Čembersu un Vinteru atgriezties pie senās lietas. Izmeklēšana kļūst ar katru dienu sarežģītāka, jo meklētais monstrs ir daudz bīstamāks un gudrāks, nekā viņi spēja iedomāties.

Daniels Kouls ir angļu rakstnieks, kura spriedzes piesātinātie romāni ir tulkoti un izdoti vairāk nekā 30 valstīs. Kā autors atzinis, viņš vienmēr ir vēlējies uzrakstīt kaut ko gana šokējošu, bet vienlaikus arī aizraujošu un humora piesātinātu, lai pašam būtu interesanti lasīt. Latviešu valodā izdotas viņa grāmatas “Lupatu lelle”, “Bende” un “Spēle beigusies”.

No angļu valodas tulkojusi Maija Opse.


Pārsteidzoši aizraujošs trilleris. Daniels Kouls jau atkal ir pārspējis pats sevi, aprakstot oriģinālākās slepkavības, par kādām jebkad būsiet lasījuši! Ar atjautīgi iepītiem melnā humora elementiem paspilgtinātais “Atdarinātājs” aizrauj un izklaidē ikvienu tumšo trilleru cienītāju.
Reičela Ebota

Pievilcīgi personāži un ar izdomu bagāts slepkava. Lasīšana kā nebeidzams skrējiens, līdz tiek sasniegts elpu aizraujošais fināls. 
Saimons Bekets

Daniels Kouls ir viens no tiem rakstniekiem, kurš ar saviem darbiem atgādina, ka reizēm jāpievērš uzmanība arī tām dzīves tumšajām pusēm, kuras mēs labprātāk ignorētu. 
ShotsMag

Iesaki draugiem