Apraksts

PERSPEKTĪVA ir neparasta mākslas pieredze, caur kuru grāmatas autore – Linda Īstenā ir satikusi un iepazinusi vairāk kā 100 cilvēkus. Tagad grāmatā ir iespēja ne tikai baudīt vairāk kā 100 mākslas portretus, bet arī lasīt atbildes uz jautājumiem, kurus autore katram no šiem cilvēkiem ir uzdevusi. Lai perspektīvai pavērtu vēl paralēlu šķautni, autore arī pati ir devusi savu atbildi uz katru no jautājumiem.  Grāmatā ir atstāta vieta arī tavām atbildēm, lasītāj. PERSPEKTĪVA dod iespēju sarunai, kura spēj atklāt vēl neatklāto.

Šī grāmata ir par dzīvi. Tā pati ir dzīva. PERSPEKTĪVA patiesi atklāj, cik mēs esam dažādi, un tieši tāpēc pasaule ir tik krāsaina. Vienam jautājumam var būt simts veidu, kā uz to atbildēt, vienai situācijai – dažādi ceļi, kā to izdzīvot. Lai PERSPEKTĪVA atver sirdi un dod drosmi atbildēt uz jautājumiem, kurus ikdienā paši sev neuzdodam!

Autore par grāmatu:

“Uz priekšu mani dzina stāsti, cilvēcība, fotogrāfija, idejas par materiāliem, kurus var izmantot portretu foniem, un to visu sāku saukt par PERSPEKTĪVU. Sākotnēji es visiem, kuri pieredzēja apgleznošanu, devu vienu uzdevumu – padalīties ar kādu no dzīves sniegtajām mācībām. Es grāmatu sākšu ar dažiem portretiem un atbildēm no PERSPEKTĪVAS pirmsākuma. Portreti, kuri pavadīs tevi tālāk grāmatā, sāksies ar nelielu stāstu par transformāciju, ko piedzīvoja šis projekts.
Šī pieredze mani ir transformējusi, un brīžiem šķiet, ka ne jau es vadu šo projektu, bet tas vada mani. Šī grāmata ir tikai pieturas punkts, kas liek uz brīdi atskatīties uz visu, kas noiets, izjust milzīgu pateicību, ievilkt dziļi elpu, pasmaidīt un doties tālāk.”

Iesaki draugiem