Apraksts

Viņš ir versmaina, rijīga uguns.
Viņa – vien šķipsniņa šaujampulvera,
kas uzspridzina visu, ko viņš līdz šim pazinis.

Dāvids Robežnieks ir pati pilnība – iekāres viesuļvētra, seksualitātes kvintesence. Viņam piemīt viss, ko vien sieviete var vēlēties. Izņemot…
Viņš nav iegūstams. Viņš ir īslaicīga, kaisles piesātināta izklaide. Dāvids ir pērkams uz vienu nakti vai – ekskluzīvos gadījumos – uz dažiem mēnešiem. Un tad viņš nozūd kā gaistoša vīzija, atstādams pēc sevis vien baudas alkas un neaizmirstamas atmiņas.
Vienā no vērienīgākajiem saviesīgajiem pasākumiem Latvijā Dāvida ceļi krustojas ar Rūtu Tēraudi – neatlaidīgu medicīnas studenti, kuras acīs degtin deg viss, kam viņš jau sen zaudējis ticību. Vīrietis pat nenojauš, ka pavisam drīz atkal satiks Rūtu… un viņa gluži kā šaujampulveris, sprakšķēdams karstajās liesmu mēlēs, iesvels Dāvida dvēselē uguni, ko viņam nebūs pa spēkam apdzēst.
Taču eksistē kāds, kurš jau septiņus gadus alkst atriebt savu seksa verdzībā pārdoto māsu…
Un viņš ir pārliecināts, ka vainojams neviens cits kā Dāvids.

“Uguns un pulveris” – Latvijā pirmais romantiski erotiskais spriedzes trilleris un gada kliedzoši atklātākais romāns

Mērija Elizabete Kalniņa (2000) ir Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes studente un gados jaunākā zināmā latviešu rakstniece. Autore pārsteidz lasītājus jaunā ampluā, ar otro romānu “Uguns un pulveris” piesakot sevi Amerikā ļoti pieprasītajā, taču Latvijā vēl neiepazītajā romantiskās erotikas un spriedzes trillera žanrā (erotic romance suspense).
Mērijas E. Kalniņas debija “Sapnis par viņu un mūziklu” ir Apgāda Zvaigzne ABC konkursa laureāts un viens no 2021. gada visvairāk pārdotajiem latviešu romāniem.

Iesaki draugiem