Apraksts

Tillija bija gudra, draudzīga meitene, kurai patika spēlēties ar spokiem un sērkociņiem. Viņai patika arī limonāde, rupji vārdi, zivju pirkstiņi un katoļu baznīcas, un vairāk par visu – dzīvot Braitonā, Kvīnijas Malones brīnišķīgajā “Paradīzes viesnīcā” ar tās mīļajiem un draudzīgajiem savādniekiem. Tomēr Tillijas bērnības idille tika sagrauta, kad māte viņu no iemīļotās mājvietas aizsūtīja prom uz internātskolu, bez brīdinājuma un paskaidrojuma.

Tagad Tilda ir kļuvusi par pieaugušu sievieti, bet vēl aizvien nespēj piedot mātei seno pāridarījumu. Viņa izvairās no cilvēkiem, un viņas vienīgais draugs ir suns Eli. Pēc mātes nāves Tilda atgriežas Braitonā un ar laipnās Kvīnijas palīdzību sāk šķetināt noslēpumu tīmekli, kas apvij viņas bērnību. Cik gan labi viņa vispār ir pazinusi savu māti?

Mātes un meitas... viņu attiecības mēdz būt diezgan sarežģītas, tomēr stāstam galu galā var būt arī laimīgas beigas...

Rūta Hogana, angļu rakstniece, uzauga grāmatu pārpilnā mājā un dedzīgi aizrāvās ar lasīšanu un rakstīšanu. Viņa mīlēja suņus un ponijus, jūrmalas molus, sniega bumbas un kapsētas. Bērnībā viņa gribēja kļūt par veterinārārsti, konkūristi, eskimosu, kapraci un neilgu laiku par mūķeni, tomēr augstskolā studēja angļu valodu un teātra mākslu. Viņas grāmatas ir tulkotas un izdotas vairāk nekā 30 valodās, latviešu valodā izdots arī romāns “Pazaudēto lietu glabātājs”.
Informācija par autori: https://ruthhogan.co.uk

No angļu valodas tulkojusi Zane Rozenberga.


Katrs jauns Rūtas Hoganas romāns iepriecina kā pirmie saulesstari pēc apmākušās dienas vai pirmie pavasara vēstneši pēc garas ziemas. Viņas grāmatas ir viscaur cerīgas, tās sasilda, iedvesmo un spēj arī smīdināt. Lai gan viņas radītajiem varoņiem bieži nākas piedzīvot emocionāli sarežģītus brīžus, lasītāju ne mirkli nepamet pārliecība par mīlestības spēku un tās spēju pārvarēt visas grūtības un šķēršļus.
Sunday Express

Rūta Hogana sarakstījusi jaunu smeldzīgi apburošu romānu! “Kvīnijas Malones “Paradīzes viesnīca”” ir brīnišķīga grāmata un aizkustinošs mātes un meitas un arī draugu savstarpējo attiecību atainojums. Daudz pievilcīgu tēlu, tostarp arī Braitonas pilsēta kā viens no svarīgākajiem starp tiem.
Portobello Book Blog

Romāns “Kvīnijas Malones “Paradīzes viesnīca”” burtiski izstaro siltumu, humoru un labsirdību, pamazām atklājot sen glabātus noslēpumus par zaudētu mīlestību un pašaizliedzīgu, bet nepārdomātu upurēšanos. Laimīgām beigām nekad nav par vēlu.
Mirror

Dzīvi apliecinošs un cildinošs romāns, humora, laimes un prieka caurausts vēstījums, ar spēcīgu cerības nojausmu, kas izgaisina visu drūmo. Romāns kā pamudinājums katram izzināt un atrast dzīvē savu īsto vietu un saikni...
The BookBag

Iesaki draugiem